VALENTINOVO BO ŠE BOLJ ROMANTIČNO OB FILMSKIH USPEŠNICAH NA PROGRAMU CINESTAR TV 1

 

Letos valentinovega ne bomo praznovali v restavraciji ali v kakem baru, temveč na daleč najbolj romantičnem kraju na svetu – pod toplo odejo v udobju svojega doma in ob programih grupacije CineStar TV Channels. Najsi nameravate ta dan preživeti s partnerjem (oziroma partnerico), s prijateljem (oziroma prijateljico) ali kar sami, pa ste romantični (ali pa si še niste priznali, da ste), smo za vas pripravili brezčasne romantične naslove, h katerim se vedno radi vračamo! Nedeljo, 14. februarja, preživite ob skrbno izbranem filmskem izboru, samo na programu CineStar TV 1 :

 

8:00 Gnomeo in Julija

Za dobro jutro si privoščite največjo ljubezensko zgodbo, kar jih je bilo kdaj izpovedanih … o vrtnih palčkih. Gre za zanimivo, duhovito glasbeno inačico ljubezenske zgodbe o Romeu in Juliji, v kateri bodo uživali tako otroci kot odrasli. Shakespearova brezčasna klasika je doživela svojo duhovito preobrazbo in se umestila v najbolj zabavno okolje, kar si jih lahko zamislimo – v vrt, poln palčkov. Glasove in značaje so likom v izvirniku posodili Emily Blunt, James McAvoy, Jason Statham in Michael Caine, risano dogodivščino pa sta producirala David Furnish in njegov soprog Elton John, ki se je podpisal tudi pod glasbo.

 

9:35 Samo prijatelja

Nekateri prijatelji so dejansko zgolj prijatelji. Druge si za vsako ceno želimo videti gole. Ryan Reynolds v tej genialni romantični komediji igra možakarja, ki bo po spletu okoliščin dobil priložnost, da spet osvoji svojo ljubezen iz šolskih klopi in popravi krivice, ki so mu bile storjene.

 

11.25 Sovražim Valentinovo

Če ne sovražite filmov o valentinovem, je tale za vas idealen: romantična komedija o ženski, ki beži pred ljubeznijo, na koncu pa jo ujame moški njenega življenja – pa še čeden je in zabaven. In še preden se oba sploh zavesta, se zaljubita eden v drugega. Bo to novo razmerje spremenilo njeno filozofijo glede ljubezni?

 

13:10 Tako pač je!

Tako pač je … v vznemirljivi komedij Roba Reinerja, ki je z nepozabno klasiko Ko je Harry srečal Sally dokazal, da je mojster v režiranju komedij in v spajanju humorja in romantike. Glavna lika sta sijajni Michael Douglas v vlogi vase zaverovanega agenta za nepremičnine  in nepozabna Diane Keaton v vlogi njegove sosede, neuspele pevke, ki vsak svoj nastop uniči z nakladanjem o svojem pokojnem soprogu.

 

15: 00 Udar ljubezni

Nekdanji zakonski par – lastnik podjetja tik pred upokojitvijo (Pierce Brosnan) in predavateljica (dvakratna oskarjevka Emma Thompson), ki sta se ločila, ker ji je bil on nezvest – bo spet pristal skupaj, kajti on znenada izve, da ga čaka izvršba in da so delnice njegovega podjetja postale ničvredne. Njun načrt? Premostila bosta medsebojen razlike in ukradla sila dragocen diamant, ki ju bo rešil pred bankrotom. Eksotične lokacije, vredne kakšne bondiade, razno razne spletke, nori pregoni in romantika starega kova, ki znova zaneti njune nekoč že pogasle čustvene iskrice, bodo vsekakor zadovoljili tudi najbolj izbirčne.

 

16:50 Ljubezenski jackpot

Ona je še v igri. On vanjo šele prihaja. Dobitnica oskarja Catherine Zeta-Jones  ob Justinu Barthi igra prelepo mati samohranilko, ki se na presenečenje vseh, vključno sebe, zaljubi v svojega precej mlajšega soseda – od njega je starejša kakšnih dvajset let …

 

18:45 Zgodilo se je na Manhattanu

Ljubezenska zgodba, ki temelji na resničnih dogodkih in življenju znanih oseb iz visoke manhattanske družbe. Prikupna Jennifer Lopez igra čistilko v luksuznem hotelu, kjer po igri naključij spozna privlačnega in bogatega dediča (Ralph Fiennes), ki je prepričan, da gre za pripadnico visoke družbe in eno od gostij hotela.

 

20:45 Brezčasna Adaline

Prelepa Blake Lively je večno mlada v vlogi Adaline Bowman, rojene leta 1908, ki se po avtomobilski nesreči neha starati in v telesu 27-letnice preživi domala celotno 20. stoletje Zanimivost: njeno pot skozi čas spremljata tudi modni hiši Dior in Gucci, ki sta za film oblikovali kostume ter tako še dodatno poudarili prefinjenost in eleganco te sijajne igralke, ob kateri v poglavitnih vlogah gledamo tudi zvezdnika Harrisona Forda in Michiela Huismana.

 

22:50 Na koncu mavrice

Po vsem svetu priljubljeno zgodbo Cecelie Ahern, avtorice knjižne uspešnice P.S.: Ljubim te,  o prijateljstvu med moškim in žensko, ki je trajalo leta in leta, lahko naposled gledate na svojem najljubšem programu, na CineStar TV 1!