CineStar TV Channels je skupina grupa specializiranih IPTV/kabelskih/DTH filmskih programov.

 

Prvi program, CineStar TV, je začel s predvajanjem leta 2009 in je od ustanovitve do danes najbolj gledani filmski kabelski program v osnovni ponudbi operaterja. CineStar TV program je mišljen kot zabava za vso družino, ki lahko uživa v gledanju vseh vrst filmskih vsebin in nadaljevank.

 

Leta 2011 se je začel predvajati enako priljubljen adrenalinski CineStar TV Action&Thriller filmski program. Oba programa predvajata filmski program v 16:9 formatu, 24 ur na dan. Na CineStar TV in CineStar TV Action&Thriller se predvajajo privlačni materiali o snemanju najnovejših filmskih uspešnic, iztervjujo z igralci in slavnimi režiserji, filmske novice in še marsikaj.

 

Družina CineStar TV Channels se je leta 2013 razširila s premijskima filmskima programoma CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere sta filmska programa, ki svoj program oddajata v tehnologiji visoke ločljivosti, HD formatu slike s 5.1 surround zvokom. Ob 24-urnem predvajanju na dan prinašata CineStar TV Premiere programa letno več kot 200 filmov, med katerimi je več kot 100 premiernih in več kot 100 izbranih vrhunskih in najbolj priljubljenih filmskih uspešnic in nadaljevank. Vsi premierni naslovi, ki so se predvajali v kinematografih, se predvajajo tukaj komaj 12 do 16 mesecev od kine premiere. CineStar TV Premiere filmska programa ponujata najboljši izbor filmskih vsebin in nadaljevank, hollywoodske uspešnice, najboljše naslove evropske kinematografije, ekskluzivne posebne oddaje in zanimive dokumentarce.

 

Avgusta 2017 se je CineStar TV Channels ponudbi filmskih programov pridružil še srhljivo dober filmski program CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je edinstveni filmski program na tem območju, ki predvaja filmske zvrsti, kot so misterij, fantazijske filme, grozljivke, znanstveno fantastiko, pustolovščine, filme o superjunakih in najsrhljivejših stvorih ter filme o katastrofah in animirane filme.

 

Junij 2018 prinaša veliko več smeha in zabave z ustanovitvijo novega družinskega programa CineStar TV Comedy&Family. CineStar TV Comedy&Family program navdušuje z bogato in raznoliko ponudbo zabavnih filmov za vso družino, oblikovan pa je po meri ljubitelja romantičnih in družinskih komedij, kultnih in nepozabnih nadaljevank in komičnih serij.

 

CineStar TV Channels so dostopni pri vodilnih kabelskih/IPTV/DTH ponudnikih v vseh državah na tem območju, vključno s Hrvaško, Slovenijo, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro, Kosovim in Makedonijo.

 

Da bi svojim gledalcem nudili najboljšo izkušnjo gledanja televizije, CineStar TV Channels nenehno širijo dostopnost vseh svojih programov pri operaterjih na celotnem območju.