CineStar TV Channels je skupina grupa specializiranih IPTV/kabelskih/DTH filmskih programov.

 

Prvi program, CineStar TV 1, je začel s predvajanjem leta 2009 in je od ustanovitve do danes najbolj gledani filmski kabelski program v osnovni ponudbi operaterja. CineStar TV program je mišljen kot zabava za vso družino, ki lahko uživa v gledanju vseh vrst filmskih vsebin in nadaljevank.

 

Leta 2011 se je začel predvajati enako priljubljen adrenalinski CineStar TV Action & Thriller filmski program. Oba programa predvajata filmski program v 16:9 formatu, do 24 ur na dan, vsak dan. Na CineStar TV 1 in CineStar TV Action & Thriller se predvajajo privlačni materiali o snemanju najnovejših filmskih uspešnic, iztervjujo z igralci in slavnimi režiserji, filmske novice in še marsikaj.

 

Družina CineStar TV Channels se je leta 2013 razširila s premijskima filmskima programoma CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere sta filmska programa, ki predvajata svoj program v visoki ločljivosti, HD formatu slike z zvokom 5.1 audio surround, in do 24 ur na dan, vsak dan. CineStar TV Premiere programa ponujata široko izbiro in prinašata kinematografske, televizijske, dokumentarne, risane in druge filme in nadaljevanke ter izbrane vrhunske in najbolj priljubljene kataloške filmske in hollywoodske uspešnice. Vsi premierni naslovi, ki so se predvajali v kinematografih, se predvajajo tukaj komaj 12 do 16 mesecev od kine premiere. CineStar TV Premiere filmska programa ponujata najboljši izbor filmskih vsebin in nadaljevank, hollywoodske uspešnice, najboljše naslove evropske kinematografije, ekskluzivne posebne oddaje in zanimive dokumentarce.

 

Avgusta 2016 se je CineStar TV Channels ponudbi filmskih programov pridružil še srhljivo dober filmski program CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je edinstveni filmski program na tem območju, ki predvaja filmske zvrsti, kot so misterij, fantazijske filme, grozljivke, znanstveno fantastiko, pustolovščine, filme o superjunakih in najsrhljivejših stvorih ter filme o katastrofah in animirane filme.

 

Junij 2018 prinaša veliko več smeha in zabave z ustanovitvijo novega družinskega programa CineStar TV Comedy & Family. CineStar TV Comedy & Family program navdušuje z bogato in raznoliko ponudbo zabavnih filmov za vso družino, oblikovan pa je po meri ljubitelja romantičnih in družinskih komedij, kultnih in nepozabnih nadaljevank in komičnih serij.

 

V februarju 2020 se je začel predvajati CineStar TV 2 HD z še več filmov. CineStar TV 2 HD je filmski program za vse generacije, namenjen filmskemu občinstvu z izbranim okusom ter prilagojen družinskemu vzdušju. Ravno na tem programu boste lahko našli najboljše filmske vsebine na enem mestu, saj bo CineStar TV 2 HD predvajal zgolj izbrane filmske uspešnice, nominirane in nagrajene filme, večne klasike ter izbrane nadaljevanke in komične nanizanke.

 

CineStar TV Channels so dostopni pri vodilnih kabelskih/IPTV/DTH ponudnikih v vseh državah na tem območju, vključno s Hrvaško, Slovenijo, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro, Kosovim in Makedonijo.

 

Da bi svojim gledalcem nudili najboljšo izkušnjo gledanja televizije, CineStar TV Channels nenehno širijo dostopnost vseh svojih programov pri operaterjih na celotnem območju.