KDO PRAVI, DA NI NIČESAR NA TELEVIZIJI?

CineStar TV Channels predvajajo najboljše filme in televizijske serije, hollywoodske kino uspešnice, otroške animirane filme, najbolj gledane evropske in regijske filme. Na svojih kanalih CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy&Family ter CineStar TV Premiere 1 in 2 ponujamo gledalcem najzabavnejšo in najboljšo izkušnjo – gledanje najboljših filmskih vsebin pri njih doma.

NAJBOLJ GLEDANI FILMSKI KANAL

CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy in CineStar TV Comedy&Family so specializirani IPTV/kabelski filmski kanali.

 

CineStar TV 1 je najbolj gledani filmski kanal, ki s svojo kakovostno filmsko vsebino iz meseca v mesec potrjuje svoj vodilni položaj na tržišču! CineStar TV 2 je filmski program, ki prinaša samo izbrane filme in serije za tiste, ki si želijo več. CineStar TV Action&Thriller prinaša letno več kot 300, CineStar TV Fantasy pa več kot 250 filmskih vsebin. Izjemno dober filmski program CineStar TV Fantasy je edinstven na trgu, ponuja pa kriminalke in fantazijske pustolovščine; prikazuje filme katastrofe in groze, filme s super junaki in pošastmi, ob katerih zaledeni kri v žilah, znanstveno fantastične in animirane filme izbranih naslovov. CineStar TV Comedy&Family je filmski program, oblikovan po meri ljubiteljev romantičnih in družinskih komedij, humorističnih, kultnih in nepozabnih nadaljevank ter komičnih serij.

 

CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, Cinestar TV Fantasy in CineStar TV Comedy&Family predvajajo filmske vsebine 24 ur na dan s slovenskimi podnapisi in s sinhroniziranimi animiranimi naslovi za najmlajše filmofile.

POKUKAJTE V FILMSKI SVET ZA FILMSKIMI KAMERAMI

Na CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy in CineStar TV Comedy&Family kanalih predvajamo tudi privlačne materiale o snemanju najnovejših filmskih uspešnic, intervjuje z igralci in znanimi režiserji, filmske novice in še mnogo več…

PREMIUM UŽITEK

Izkusite popolno udobje in nemoten vrhunski užitek ob CineStar TV Premiere kanalih. Na televizijskih kanalih CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 uživajte v premiernih filmih, ki so doživeli svetovno kino premiero, predvajamo pa jih komaj 12 do 16 mesecev po kino premieri! CineStar TV Premiere filmska programa omogočata gledalcem spremljanje priljubljenih filmskih vsebin in nadaljevank s 5.1 zvokom 24 ur na dan s slovenskimi podnapisi in brez oglasov.

 

CineStar TV Premiere 1 HD in CineStar TV Premiere 2 HD sta filmska kanala iz družine CineStar TV Channels, kjer se predvaja identični program kot na CineStar TV Premiere 1 oziroma CineStar TV Premiere 2, vendar v visoki ločljivosti (HD).

FILMSKI KANALI, O KATERIH GOVORIJO VSI

CineStar TV Channels so prilagojeni gledalcem in jim omogočajo, da ob preglednem sporedu in dobro načrtovanih ponovitvah nikoli ne zamudijo priljubljenega filma. Da bi zajeli vse generacije gledalcev, smo sestavili program za vse okuse. Ne glede, ali ste ljubitelj romantičnih komedij, ljubezenskih dram, znanstvene fantastike ali pa so vam bliže akcijski trilerji, smo prepričani, da boste našli svoj najljubši CineStar TV Channels program na naslednjem seznamu:

 

  • CineStar TV 1 filmski kanal je družinski za vse generacije, oblikovan po meri ljubiteljev filmov
  • CineStar TV 2 je filmski program, ki prinaša samo izbrane filme in serije za tiste, ki si želijo več.
  • CineStar TV Action&Thriller je eksploziven in neustrašen filmski kanal, oblikovan po meri ljubiteljev akcij in inteligentne zabave
  • Izjemno dober filmski program CineStar TV Fantasy je edinstven na trgu, ponuja pa kriminalke in fantazijske pustolovščine; prikazuje filme katastrofe in groze, filme s super junaki in pošastmi, ob katerih zaledeni kri v žilah, znanstveno fantastične in animirane filme izbranih naslovov.
  • CineStar TV Comedy&Family program vas bo navdušil z bogato in raznoliko ponudbo zabavnih filmov za vso družino
  • Za brezkompromisne filmofile sta tu  CineStar TV Premiere programa, ki omogočata vrhunsko doživetje gledanja televizije. CineStar TV Premiere programa sta dostopno v visoki ločljivosti (HD).

KAKO NAS LAHKI GLEDATE?

CineStar TV Channels so dostopni uporabnikom kabelskih, IPTV in satelitskih platform v Sloveniji. CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 kanala sta v dodatnih paketih ponudnikov ter v samostojni prodaji ponudnikov. Za informacije o dodatnih paketih ponudnikov ter o možnosti samostojnega nakupa se obrnite na svojega ponudnika. Medtem ko lahko vidite seznam s ponudniki, ki imajo v svoji ponudbi CineStar TV Premiere filmske kanala tukaj. Če imate za nas kakšno vprašanje, kliknite sem. Na vaše vprašanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Izberite svojega ponudnika in paket, ki vam najbolj ustreza. Prepustite se svojemu ultimativnemu svetu filmske zabave!