KAJ JE CINESTAR PREMIERE PLUS?

CineStar Premiere Plus je predplačniška video-on-demand (SVOD) ponudba, ki omogoča naročnikom izbiro najboljših filmskih vsebin in nadaljevank, največjih hollywoodskih uspešnic, najboljše filmske naslove evropske kinematografije, izbrane animirane sinhronizirane filme, ekskluzivne posebne oddaje in odlične serije.

NAJKAKOVOSTNEJŠA PONUDBA FILMSKIH VSEBIN NA NAŠEM OBMOČJU

Uporabniki CineStar Premiere Plus SVOD uslug niso odvisni od rednega televizijskega programa in sami izbirajo vsebine, ki jih želijo gledati, ko si jih želijo ogledati ter kolikokrat 24 ur na dan vse dni v tednu. Filmi so razporejeni po zvrsteh, da bi naročniki z lahkoto našli filme, ki jih želijo videti.

 

Med filmi so med CineStar Premiere Plus SVOD ponudbo tudi nagrajeni filmi ter tisti, ki so nominirani za prestižne nagrade, kot so oskarji, zlati globusi in druge. Ponudba filmskih in animiranih vsebin ter serij se redno posodablja, mesečno se dodajajo najnovejši naslovi, tisti z najmanjšim številom ogledov pa se umaknejo iz ponudbe. Uporabniki SVOD ponudbe imajo neomejen dostop do bogatega kataloga filmov v uravnoteženem razmerju med televizijskimi in kino naslovi.

POTOPITE SE V SVET NESKONČNE ZABAVE

Veliko truda vlagamo, da bi svojim gledalcem omogočili ponudbo premiernih filmskih vsebin. Natančen televizijski spored in pametno načrtovane ponovitve omogočajo našim naročnikom, da nikoli ne zamudijo svojih najljubših filmskih vsebin.

 

Premierni filmi so na voljo po predvajanju v kinu, in to že 12 do 16 mesecev po kino premieri. Filmi se predvajajo brez oglasov in prekinitev, na voljo so v HD in SD ločljivosti ter z lokaliziranimi podnapisi ter obstoječimi STOP/PLAY/FORWARD/REWIND možnostmi.

 

CineStar Premiere Plus SVOD ponudba je povsem usklajena s CineStar TV Premiere kanaloma. Tako se recimo premierno predvaja tretji del svetovno priljubljene filmske franšize na CineStar TV Premiere 1, medtem ko sta prva dva dela dostopna v ponudbi SVOD.

 

Poiščite pri svojem ponudniku CineStar Premiere Plus SVOD ponudbo in si ustvarite program po lastnih željah, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu!