ZIMA PREMIERNIH FILMOV JE NA PROGRAMIH CINESTAR TV PREMIERE

Programa CineStar TV Premiere predstavljata nove filme in nadaljevanke, ki se bodo to zimo premierno predvajali na filmskih programih. Od filmskih uspešnic, do filmov z odličnimi kritikami ter vizualno impresivnih del boste to zimo težko ulovili le vse datume.

 

Vrnitev Hellboya

 

David Harbour je zadnje čase povsod, kar nas sploh ne moti, še kako pa smo se razveselili, ko smo slišali, da bo ravno on prevel glavno vlogo Hellboya v istoimenskem filmu. Če slučajno kdo ne pozna Hellboyem, gre zgodba nekako takole: Hellboy je dobrodušen pol-demon, ki so ga iz pekla na Zemljo priklicali nacistični okultisti. Ko so ga odkrili Američani, je Hellboy dobil nov dom in postane ironična dobrodušna rdeča gmota (bolj ali manj). V nadaljevanju iz leta 2019 se Hellboy znajde med preteklostjo in sedanjostjo, ko skuša preprečiti atentat nase. TV premira je napovedana v februarju na programu CineStar TV Premiere 1.

 

Po drugi strani pa se ljubljenka tukajšnjih gledalcev, Jennifer Lopez, vrača na male zaslone v romantični komediji Zdaj ali nikoli (Second Act), ki nas nauči, da je zdrava pamet včasih koristnejša od vsake diplome. Zgodba spremlja Mayo, trgovko, ki že 15 let dela isto delo v veleblagovnici. Ko pričakovano napredovanje dajo nekomu drugemu, dobi s pomočjo ponarejenega življenjepisa in najboljše prijateljice Joan sanjsko pisarniško službo. Edina težava je, da o tem delu ne ve čisto nič in ker mora resno popraviti svoj slog.

 

Keanu Reeves in Winona Ryder sta Frank in Lindsay, gosta na poroki, ki jima je skupno to, da ne marata ničesar živega, da ju vse moti in da ne prenašata družbe drugih. In ravno ta skupna nedružabnost ju bo zbližala. Kako pa se bo vse končalo? Z veliko ljubeznijo ali velikim prepirom? Če ste si zaželeli mizantropije in Keanuja v malce mirnejšem okolju, vam vsekakor priporočamo uspešnico Kdo sploh mara poroke? (Destination Wedding). TV premiera je napovedana v decembru na Cinestar TV Premiere 1.

 

Film Izginotje (Keepers) bo premierno predvajan na programu CineStar TV Premiere 1, posnet pa je po resnični zgodbi o nepojasnjeni legendi, znani kot skrivnost Flannanskega otočja. Gre za eno največjih skrivnosti v škotski zgodovini, ki je strokovnjaki niso uspeli razvozlati vse do danes, in govori o treh svetilničarjih, ki so izginili brez sledi, za sabo pa so na svetilniku pustili vse svoje stvari. Do dandanes jih niso našli. V glavni vlogi je Gerard Butler. TV premiera je napovedana v decembru na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Napete nadaljevanke z odličnimi kritikami

 

Dvojnik (Counterpart) je osvojil srce kritikov in gledalcev že s prvim delom ter se je znašel med izbranimi nadaljevankami, ki so na Rotten Tomatoes dobile čistih 100 %. Nadaljevanka nam predstavlja življenje v Berlinu, toda kmalu izvemo, da je pod mestom skrivnostni prehod v vzporedno resničnost, v kateri ima vsak od nas svojega dvojnika. V glavni vlogi je J.K. Simmons, ki jez impozantno igro izjemno upodobil sebe in svojega dvojnika. Genialnost njegove igre je vidna tudi pri spremljanju nadaljevanke, saj točno veste, kdaj ste v vzporednem Berlinu in kdaj se vrnete v prvotnega. Prva in druga sezona Dvojnika se premierno predvaja na CineStar TV Premiere 1.

 

Ljubitelji čudovite fotografije in narave si bodo zagotovo napasli oči na nadaljevanki Fortitude. Fortitude se ponaša s svojo statistiko – velja za najmirnejše mesto na svetu, brez kriminala, kaj šele umorov. Toda zdaj najdejo uglednega člana skupnosti mrtvega doma z razparanim drobom. Mestni šerif dobi prvič v življenju nalogo odkriti morilca v mirni skupnosti. Nadaljevanka si je prislužila pohvale kritikov zaradi izbrane igralske zasedbe (Christoper Ecclestone, Stanley Tucci, Dennis Quaid, Michael Gambon, Robert Sheehan …), odličnega ritma ter osupljive narave, ki je dodatni mistični element. Vse tri sezone nadaljevanke Fortitude vas čakajo januarja na programu CineStar TV Premiere 1.

 

Krvavo maščevanje (Tin Star) je napeta drama, ki spremlja britanskega detektiva in zdravljenega alkoholika (Tim Roth), ki se je odločil z družino preseliti v Kanado v idilično mestece Little Big Bear. Tam postane novi policijski načelnik in tu se začne njegov boj proti valu organiziranega kriminala. Razen boja z novimi težavami ga kmalu dohiti tudi temačna preteklost, ki ga znova povleče na dno. Prvo in drugo sezono Krvavega maščevanja boste lahko spremljali od januarja oziroma od februarja na programu CineStar TV Premiere 1.

 

Nič manj vznemirljive filmske uspešnice

 

Prvi del filmske serije o ljubezni in strasti mladega para, ki ne prizna meja, Prvič (After), je posnet po knjižni uspešnici pisateljice Anne Todd. Roman je razglašen za novo globalno senzacijo in ga primerjajo s Somrak sago ter erotično-romantično trilogijo Petdeset odtenkov sive. Anna Todd je postala prava spletna senzacija, pa tudi knjižni fenomen, saj je knjigo Prvič napisala izključno po predlogih oboževalcev na družabnem omrežju Wattpad. TV premiera je napovedana v februarju na CineStar TV Premiere 1.

 

Za ljubitelje animiranih filmov sta programa  CineStar TV Premiere pripravila dva filma – Gospod Link: V iskanju izgubljenega doma (Missing Link) ter Korgi: Kraljevski kuža z velikim srcem (The Queen’s Corgi), sinhronizirana filma, ki bosta navdušila vse generacije, na sporedu pa bosta v začetku leta 2020 na CineStar TV Premiere 1 in 2.

 

In še bombonček za konec. Keanuja Reevesa bomo gledali tudi v filmu Popolna kopija (Replicas), ki je Reevesova vrnitev v znanstvenofantastične vode. Film se sprašuje o etičnosti vrnitve mrtvih v življenje, ukvarja se s soočenjem s sodobno tehnologijo in kloniranjem družine v kleti. Popolna kopija bo na CineStar TV Premiere 1 januarja.

 

Natančen spored najdete na povezavi: https://cinestartvchannels.si/spored/