POMLAD PREMIERNIH FILMOV JE NA PROGRAMIH CINESTAR TV PREMIERE

Programi CineStar TV Premiere predstavljajo nove filme in nadaljevanke, ki bodo na sporedu filmskih programov premiero doživeli to pomlad – od uspešnic do kritiško opevanih in vizualno osupljivih naslovov. To pomlad vam preostane le, da ostanete doma in gledate najboljše od najboljših filmov.

 

 

Vznemirljiva nadaljevanka Patrick Melrose

Benedict Cumberbatch igra v drami v petih nadaljevanjih Patrick Melrose, posneti po priljubljenih romanih Edwarda St. Aubyna. David Nicholls (roman in film En dan) jih je priredil tako, da vsak del predstavlja eno poglavje iz življenja problematičnega Melrosa, od njegovega otroštva, polnega nasilja, do njegove odraslosti in odvisnosti od mamil. Pravo resnico o britanskem višjem razredu lahko odkrivate od marca na programih CineStar TV Premiere.

 

 

 

Povratek Johna Wicka

Nevarni. Neponovljivi. Keanu Reeves. Programi CineStar TV Premiere predstavljajo tretje nadaljevanje iz akcijske franšize John Wick z naslovom Parabellum. Legendarni Keanu se vrača v še bolj spektakularnem nadaljevanju, polnem adrenalina in boja proti vojski poklicnih morilcev, ki ga skušajo zaustaviti, preden pobegne iz New Yorka. Nikar si ne domišljajte, da lahko obstajate zunaj pravil! Ne zamudite strupeno dobre akcije ob Keanuju Reevesu in Halle Berry v filmski uspešnici meseca marca.

 

 

 

Komedije proti Akcijam

S to netipično romantično komedijo začutite nekaj drugačnega in povežite nepovezljivo. Ko priljubljeno in ambiciozno ministrico Charlotte Field (Charlize Theron) očara njen zmedeni sodelavec Fred (Seth Rogen), zadeve uidejo z vajeti. Po nori skupni noči v Parizu utegne njuna vroča avantura škoditi njeni politični karieri. Romanca v svetu politike … Se sliši zanimivo? Če je vaš odgovor Ja, od aprila glejte ta sijajni par v filmu Zapelji me, če me moreš (Long Shot).

 

 

 

Vizionarski režiser filmov Peti element ter Valerian in mesto tisočerih planetov Luc Besson predstavlja še eno mojstrovino: Anna. Glavna junakinja je Sasha Luss, ruska supermanekenka, ki pod svojo privlačno zunanjostjo skriva neverjetno moč in veščine, zaradi katerih je ena od najhujših morilk. Da gre za režijsko taktirko Bessona, je jasno ob kadru Sashe pod prho in ob kadru Jeana Renoja, v katerem se znajde v domala istih okoliščinah kot v filmu Leon. Od preostalih likov v tej vohunski srhljivki velja omeniti še Helen Mirren, Luka Evansa in Cilliana Murphyja, ki dopolnjujejo izjemno igralsko zasedbo.

 

 

 

Po adrenalinskih akcijah bo aprila kot nalašč prišla sprostitev ob dobrih komediji. Pomlad je pravi čas za ljubezen in nore pustolovščine. V tem primeru je poudarek na norih pustolovščinah, saj se Alex (Kad Merad) poda na lov na novo milijonarko. Alex je namreč star žigolo – Žigolo za telebane (How to Be a French Lover) – in vas bo nasmejal do solz.

 

 

 

Za konec pa še Praznik strahu (Midsommar), po katerem ne bo prav nič več tako, kot je bilo. Kar se začne kot brezskrbne poletne počitnice v deželi večne sončne svetlobe, doživi zlovešč preobrat, ko prebivalci otoka svoje goste pozovejo, naj sodelujejo pri svečanostih, ob katerih ta pastirski raj postaja vse bolj strašljiv in vznemirjajoč. Na prvi pogled idilično prizorišče in prekrasen začetek poletja se spremenita v grozljivko, ki ga priredijo pripadniki poganskega kulta, živeči v vasi.

 

 

Celotni program najdete na povezavi https://cinestartvchannels.si/spored/