NIKAKOR NE ZAMUDITE TEH NADALJEVANK Z ODLIČNIMI KRITIKAMI NA PROGRAMIH CINESTAR TV PREMIERE!

Programa CineStar TV Premiere 1 in 2 sta to zimo pripravila tri nadaljevanke z odličnimi kritikami in izjemnimi igralskimi zasedbami. Ne zamudite Tima Rotha, J. K. Simmonsa ali Christopherja Ecclestona v dramskih kriminalističnih uspešnicah Dvojnik, Fortitude in  Krvavo maščevanje.

 

Zimska matematika je povsem jasna – s spustom v minus raste želja, da bi ostali doma. Programa CineStar TV Premiere 1 in 2 sta izračunala formulo za popolno zimo, ki bo po godu vsem lenivcem in zmrzljivim, glasi pa se: obilica nadaljevank z odličnimi kritikami na programih CineStar TV Premiere. Izvedeli boste, katere nadaljevanke vas čakajo to zimo in zabeležite si datume, saj jih nikakor ne želite zamuditi!

 

J.K. Simmons se vrača v drugi sezoni ‘Dvojnika’

 

Dvojnik (Counterpart) je osvojil srca kritikov in gledalcev že s prvim delom ter se je znašel med izbranimi nadaljevankami, ki so dobile na Rotten Tomatoes čistih 100 %. Nadaljevanka nam predstavlja življenje v Berlinu, toda kmalu izvemo, da je pod mestom skrivnostni prehod v vzporedno resničnost, v kateri ima vsak od nas svojega dvojnika. To je svet, podoben našemu, toda oblikovan z drugačnimi odločitvami. Predstavljajte si, da se danes odločite ostati v postelji, vaš dvojnik pa se odloči oditi v službo. Kako se bo vaša realnost spremenila in vplivala na okolico?

 

 

V glavni vlogi je J.K. Simmons, ki jez impozantno igro izjemno upodobil sebe in svojega dvojnika. Genialnost njegove igre je vidna tudi pri spremljanju nadaljevanke, saj točno veste, kdaj ste v vzporednem Berlinu in kdaj se vrnete v prvotnega. Če vas ne bo pritegnila sama igra, vas bo zagotovo Simmons.

 

Prvo sezono si lahko ogledate od 9. do 13. decembra v večernem terminu na CineStar TV Premiere 1.  Druga sezona Dvojnika se bo premierno prikazovala na CineStar TV Premiere 1 od 16. decembra, od ponedeljka do četrtka ob 21.00.

 

Obožujete miniserije in ugibate, kdo je morilec? Potem je Fortitude vaša nova priljubljena nadaljevanka

 

Ljubitelji čudovite fotografije in narave v nadaljevankah si bodo napasli oči na nadaljevanki Fortitude. Zgodba se odvija v izmišljenem mestecu Fortitude, celotna nadaljevanka pa je posneta na osupljivi Islandiji v očarljivem mestecu Reydarfjordur, ki je oddaljen s 50-minutnim letom in 45-minutno vožnjo z avtomobilom od glavnega mesta Reykjavik. Precej daleč, kajne?

 

 

Fortitude se ponaša s svojo statistiko – velja za najmirnejše mesto na svetu, brez kriminala, kaj šele umorov. Toda zdaj pa najdejo uglednega člana skupnosti mrtvega doma z razparanim drobom. Mestni šerif dobi prvič v življenju nalogo odkriti morilca v mirni skupnosti.

 

Ta nadaljevanka je dobila odlične kritike zaradi izbrane igralske zasedbe (Christoper Ecclestone, Stanley Tucci, Dennis Quaid, Michael Gambon, Robert Sheehan …), odličnega ritma in srhljive narave, ki je dodatni mistični element. Dobro povedana kriminalka je z izpopolnjenim scenarijem, ki od pravega stavka da vedeti gledalcem, da so krivi vsi, dokler se jim ne dokaže nasprotno.

 

Vse tri sezone nadaljevanke Fortitude  bodo lahko gledalci spremljali od 6. januarja na CineStar TV Premiere 1.

 

Tim Roth se je vrnil na male ekrane

 

Kdaj ste nazadnje videli Tima Rotha, razen v Tarantinovih filmih? Na televiziji ste ga lahko spremljali v nadaljevanki ‘Laži mi’, po kateri je rekel, da ne želi več igrati v televizijskih nadaljevankah. Toda Krvavo maščevanje je nadaljevanka, ki ga je prepričala, da je snedel svojo besedo.

 

Krvavo maščevanje je napeta drama, ki spremlja britanskega detektiva in zdravljenega alkoholika, ki se je odločil z družino preseliti v Kanado v idilično mestece Little Big Bear. Tam je postal novi policijski načelnik in tu se začne boj proti valu organiziranega kriminala. Razen boja z novimi težavami ga kmalu dohiti tudi temačna preteklost, ki ga znova povleče na dno.

 

 

Razen v Rotha vidimo v nadaljevanki tudi Christino Hendricks, ki se odlično znajde v vlogi negativke in glavne provokatorke. Sama nadaljevanka ima eno najboljših televizijskih glasb v zadnjih letih, prizori pa so posneti kinematografsko, kar ji daje vtis nori kriminalke.

 

Prvo sezono Krvavega maščevanja si lahko znova ogledate od 30. decembra na CineStar TV Premiere 2 programu. Druga sezona pa se bo premierno prikazovala februarja 2020 na programu CineStar TV Premiere 1.

 

Natančen program predvajanja na programih CineStar TV Channels si lahko ogledate na povezavi: https://cinestartvchannels.hr/raspored/