Z OSKARJEM NAGRAJENI J.K. SIMMONS NAS BO SKOZI NADALJEVANKO DVOJNIK POPELJAL V RAZSEŽNOST DVEH SVETOV

Nezadovoljen s svojim delovnim mestom v Berlinu v Združenih narodih, kjer dela že 29 let, si želi Howard Silk (J.K. Simmons) spremembe. Ko mu je šef jasno povedal, da napredovanje ni mogoče, Howard izve, da je delovno mesto, ki si ga je želel, dobil njegov kolega Marcel. Howard da odpoved, da bi skrbel za svojo soprogo Emily, ki jo je povozil avto in je od nesreče v komi. Toda Howardovo življenje se obrne na bolje, ko mu pot prekriža Prime, njegov dvojnik iz vzporednega sveta, ki lovi Baldwina, morilca, ki mori ljudi na tej strani, in ki želi, da se Howard pridruži misiji.

 

Vohunska drama Dvojnik (Counterpart) je neverjeten izlet v vzporedni svet, skrit pod našim vsakdanjim življenjem, sprašuje pa se, kaj, če bi obstajala še tvoja druga različica? Nadaljevanka Dvojnik vas bo popeljala skozi različna etnična in fizikalna vprašanja, kot je tematika identitete, usode in napačnih odločitev. Predvsem pa v am bo predstavila odlično nezemeljsko igro oskarjevca J.K. Simmonsa, ki igra na eni strani pokornega in zadržanega delavca vohunske agencije Združenih narodov, v drugem svetu pa je hladnokrvni in odločni vohun, ki je v življenju videl že ogromno akcije in je najboljši v svojem poslu. Medtem ko se zadržani sprašuje, zakaj ni postal glasna različica sebe, skuša glasni doumeti, zakaj ima njegov dvojnik tako “mevžasto” osebnost.

 

POLNO DELIKATNIH DETAJLOV

 

Poleg igralske zasedbe je treba poudariti tudi prečudovito fotografijo v filmu in izjemen soundtrack. Za fotografijo je zaslužna Nicole Wilder, znana po delu v nadaljevankah Človek v visokem dvorcu, Afera in Pokliči Saula. Če ste velik ljubitelj glasbe, boste ob vsakem delu še dodatno uživali, saj ima vsak del naslov po eni pesmi. Za to se lahko zahvalimo Jeffu Russoju, ki stoji tudi za uspešnicami Fargo, Legija, Zvezdne steze: Picard, Altered Carbon in druge.

 

Dodatno vas lahko pritegnejo tudi razlike med svetovoma. Zgodba se odvija v Berlinu, posebej zanimivo pa je opazovanje razlik med mestoma v svojih svetovih. Recimo, hitro boste opazili, da v vzporednem svetu še niso slišali za Evropsko unijo! Inteligentno napisani scenariji vas bodo zabavali tudi z besednimi igrami, hitrostjo in pronicljivostjo. Scenarij so zaupali Justinu Marksu, ki je mojstrstvo v svojem poslu dokazal tako dobro, da so ga najeli za scenarista novega Top Guna.

 

 PRVA SEZONA DVOJNIKA NA PROGRAMU CINESTAR TV 1

 

Od 1. junija uživajte v popolnosti v tej mojstrovini med nadaljevankami na programu CineStar TV 1. Prva sezona se bo predvajala od 1. do 16. junija od ponedeljka do četrtka ob 20.00. Zabeležite si v koledarju, uživajte in se nam zahvalite pozneje. 🙂