VESELA POŠASTNA DRUŽINA – ANIMIRANA PUSTOLOVŠČINA ZA VSE GENERACIJE!

Jesen je razkrila svoje barva in Noč čarovnic je tik pred vrati. Čas je ravno pravi za toplo zavetje v kino dvoranah in nič ni boljšega kot animirana pustolovščina, ki bo razveselila tako najmlajše, kot tudi tiste malo starejše. VESELA POŠASTNA DRUŽINA bo navdušila prav vse!

 

Družina Wishbone še zdaleč ne sodi med srečne družine. Mama Emma je lastnica knjigarne v globokih dolgovih. Oče Frank je hudo preobremenjen z delom in vsak dan trpi šefova poniževanja, hči Fay je samozavestna najstnica, prevzeta s prvo srednješolsko ljubeznijo, najmlajšega genija Maxa pa trpinčijo nasilneži. In tu še ni konec. Na maškaradi jih zlobna coprnica Jaga baba vse spremeni v pošasti! Ta pošastna družina zdaj po vsem svetu lovi coprnico, da bi odstranila urok. V tej pustolovščini pa se zapletejo v težave s pravimi pošastmi in s samim grofom Drakulo, ki Emmi izpove nesmrtno ljubezen. V tem primeru je družinska pot do sreče prepredena s pastmi in ostrimi zobmi, urok pa bo izničen šele takrat, ko bodo ponovno postali srečni.

 

Animirani film Vesela pošastna družina je priredba knjižne uspešnice Happy Family z emmyjem nagrajenega pisatelja David Safierja. Zgolj v Nemčiji so knjigo prodali v 500 tisoč izvodih, prevedli pa so jo v osemnajst jezikov za bralce v prek štiridesetih državah. Zgodba širi dobro voljo med ljudi in poudarja pomen družine in pozornosti, ki jo moramo nameniti drug drugemu, da smo lahko srečni.

 

V sinhronizirani različici so svoje glasove likom posodili Aleksander Golja, Tina Ogrin, Mirko Medved, Katja Ogrin in Peter Urbanc.

Animirano družinsko pustolovščino VESELA POŠASTNA DRUŽINA si boste na velikih platnih lahko ogledali od 26. oktobra dalje, v soboto 28. oktobra in v nedeljo 29. oktobra pa vas v Koloseju v Ljubljani pričakuje Halloween družinski vikend z otroškimi animacijami, poslikavami obraza, izdelovanjem duhcov in nagradnimi igrami. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.