V BOŽIČNEM ČASU V KINA PRIHAJA ČAROBNA ZGODBA O NAJBOLJ ZNANEM MOJSTRU ČOKOLADE POGLEJTE, KAKO JE WILLY POSTAL WONKA

V BOŽIČNEM ČASU V KINA PRIHAJA ČAROBNA ZGODBA O NAJBOLJ ZNANEM MOJSTRU ČOKOLADE

POGLEJTE, KAKO JE WILLY POSTAL

WONKA

 

 

 

Timothée Chalamet je upodobil Willyja Wonko, lik iz priljubljenega romana Roalda Dahla “Čarli in tovarna čokolade.”

 

Film je predzgodba Čarlija in tovarne čokolade, režiral pa ga je Paul King, režiser uspešnic o medvedku Paddingtonu, po scenariju, ki ga je napisal skupaj s Simonom Farnabyjem.

 

Zvezdniška zasedba zagotavlja pravi počitniški spektakel, saj poleg neustavljivega Chalameta v filmu nastopajo še Rowan Atkinson, Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Sally Hawkins, Jim Carter in Tom Davis.
Verjamemo, da boste vsi še posebej navdušeni nad novo vlogo Hugha Granta, ki je v filmu utelesil ljubkega Oompo-Loompo (Jodlarja).

 

Izvršni producenti filma so Michael Siegel, Cate Adams, Rosie Alison in Tim Wellspring.

 

Oglejte si prvi napovednik filma WONKA in občutite vse okuse, ki so oživeli ta neverjetno sladek film za vse starosti.

 

O FILMU
Ko Willy Wonka, poln upanja in široko odprtih oči, prispe v središče proizvodnje čokolade, ima pri sebi le nekaj kovancev in klobuk, poln sanj – ena od njih je, da odpre svojo tovarno čokolade, ki bi se lahko primerjala z največjimi na svetu. Toda v velikem in neprizanesljivem mestu Willyju hitro zmanjka denarja, kar ga pripelje do dela v bližnji pralnici.

 

Čeprav se zdi, da so Willyjeve sanje skrhane, njegovi upi niso.

 

Posel izdelovanja čokolade je veliko težji kot se zdi in Čokokartel genija Willyja, ki se ne ustavi pred ničemer in skrbi, da bi svoje stranke obdržal zase, ne sprejema.

 

Zahvaljujoč njegovi edinstveni in briljantni, pogosto nenavadni iznajdljivosti in pomoči nekaterih najboljših prijateljev – zlasti bistrega mladega dekleta po imenu Noodle – Willy postane bolj kot kadarkoli prej odločen uporabiti svoj talent in vztrajnost, da bi uresničil svoje sanje.
V tej očarljivi, slastni in na trenutke nevarni pustolovščini, Willy odkrije, da bo večina ljudi izbrala pot pohlepa, toda Willy ve, da za dežjem vedno posije sonce – vse, kar resnično potrebuje, je slediti svojim sanjam in vedno verjeti vase.

 

WONKA v kina po Sloveniji prihaja decembra 2023. Distributer filma je Blitz Film & Video distribution.

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                          https://www.facebook.com/BlitzSlovenija/
YouTube:                            https://www.youtube.com/@BlitzFilm2012
Instagram:                          https://www.instagram.com/blitz.slovenija/