PROGRAMI CINESTAR TV PREMIERE PREDSTAVILI NOVE FILME, ZA KATERE KOMAJ ČAKAMO, DA SI JIH OGLEDAMO

Poglejte is, katere vznemirljive  filmske TV premiere vas čakajo na programih  CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2

 

 

Vajeni smo že, da nam program CineStar TV Premiere prinaša najnovejše filmske uspešnice in priljubljene nadaljevanke. Najsi se vam zahoče dobre komedije, drame po resničnih dogodkih, napetih grozljivih zgodb ali romantičnih filmov – na programih CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 boste našli film natanko po svojem okusu.

Ne preostane vam torej drugega, kot da si pripravite pokovko ali načose, ki bodo ustvarili ravno pravšnjo domačnost ob gledanju filma, in prav zares imate priložnost, da na kup zbobnate vso družno.

V nadaljevanju si preberite nekaj besed o nekaterih najbolj zanimivih stvaritvah, ki bodo v prihajajočem obdobju na voljo na obeh programih.

 

21 MOSTOV je zgodba o newyorškem detektivu (pokojni Chadwick Boseman), ki po celotnem mestu išče dvojico morilca policistov. Gre za fascinantno kombinacijo spektakla, prodorne in neusahljive akcije ter kriminalke epskih razsežnosti.

 

CAPONE – nadarjeni Tom Hardy v vlogi najslovitejšega ameriškega gangsterja.

 

Akcijska komedija, v kateri bo uživala vsa družina: ODKRILA SEM VOHUNA.  Glavni zvezdi filma sta Dave Bautista kot JJ, strog operativec Cie, in Chloe Coleman kot devetletno dekletce Sophie, katere družino mora JJ zaščititi.

 

Duhovi so lahko tudi duhoviti – v filmu POSEBEJ NAVADNO, komični grozljivki za vso družino.

 

Z oskarjem nagrajeni Russell Crowe v eksplozivni psihološki kino uspešnici BESEN, v katerem se banalen prometni prepirček  čedalje bolj zaostruje, in boj za življenje postaja vse bolj neizprosen in nepredvidljiv.

 

ŠE VEDNO VERJAMEM je mogočna in navdihujoča resnična zgodba o glasbenem zvezdniku Jeremyju Campu ter o njegovem ljubezenskem popotovanju in izgubi. Film je nastal na podlagi njegove intimne izpovedi v knjigi I Still Believe, v kateri je z bralci podelil svoja najbolj intimna življenjska doživetja.

 

BRAHMS: UTELEŠENO ZLO 2 je nadaljevanje filma Utelešeno zlo, tokrat s Katie Holmes v glavni vlogi. Gre za zgodbo o nenavadni lutki, ki je šokirala gledalce po vsem svetu. Sijajno stilizirana, srhljiva, napeta in nadvse vznemirljiva grozljivka, kakršne že dolgo nismo videli.

 

Velika kino uspešnica PRVIČ NARAZEN je nadaljevanje velike uspešnice v seriji o ljubezni in strasti med dvema mladima, ki ne prizna nobenih meja; posneli so ga po knjižni uspešnici Anne Todd, ki so jo razglasili za globalno senzacijo, kakršni sta bili Saga Somrak in erotično-romantična trilogija Petdeset odtenkov sive.

 

ANTEBELLUM: ZLO V MENI je skrivnostna in srhljiva grozljivka producenta uspešnic Zbeži! in Mi, revolucionarna režiserja Gerard Bush in Christoper Renz, znana pod umetniškim imenom Bush + Renz, pa sta z njo v filmsko ustvarjalnost vnesla nov in vznemirljiv slog.