TRILOGIJA TAKEN NA CINESTAR TV 1 PROGRAMU

Koliko ur je potrebno za vrhunsko akcijo, dobro ve akcijski junak Liam Neeson. Vznemirljiva trilogija Ugrabljena se bo med 9. in 11. julijem zvrtela na programu CineStar TV 1. Pod scenarij se je podpisal Luc Besson, kar zagotavlja vizualno in adrenalina polno akcijo ter neverjetno izkušnjo ob ogledu trilogije.

 

UGRABLJENA – 9. julija ob 21.05

To, da ti ugrabijo otroka, je ena najhujših nočnih mor za starše, sploh če gre za ugrabitev, po kateri se za otrokom izgubi vsaka sled. Nekdanji agent Cie Bryan (Liam Neeson) ima le 96 ur, da svojo 17-letni hči Kim reši iz krempljev trgovcem z belim blagom v Parizu. Po telefonskem klicu se začne njegova najhujša nočna mora.

Eksplozivno Ugrabljeno glejte 9. julija ob 21.05 na programu CineStar TV 1.

 

UGRABLJENA 2 – 10. julija ob 21.00

Po velikem uspehu prvega filma je napočil čas za nadaljevanje zgodbe Liama Neesona. Tokrat se upokojeni agent znajde na muhi okrutnega zločinca, očeta enega od ubitih ugrabiteljev, ki bi rad maščeval smrt svojega sina. Dogajanje se odvija v Istanbulu, žrtev pa je Bryanova nekdanja soproga.

 

Ugrabljeno 2 si oglejte 10. julija ob 21.00 na programu CineStar TV 1.

 

UGRABLJENA 3 – 11. julija ob 21.05

V prejšnjih filmih se Liam ni ustavil pred ničemer, da bi rešil svojo hči in soprogo. V zaključnem delu de edinstvene trilogije se bo soočil z največjo pretnjo doslej: ne beži več pred najhujšimi zlikovci, temveč pred združenimi silami policije Los Angelesa, Cie in FBI-ja. Ker so mu podtaknili umor nekdanje soproge, mora neponovljivi Liam še enkrat uporabiti svoje veščine in uspešno izpeljati svojo misijo.

 

Ne zamudite vrhunca akcije in nepričakovanih preobratov v tretjem nadaljevanju Ugrabljene 11. julija ob 21.05 na programu CineStar TV 1.