TRETJA SEZONA NE RAVNO OBIČAJNEGA PRIDIGARJA NA CINESTAR TV PREMIERE 2

Navajeni smo že, da nam CineStar TV Premiere prinaša najnovejše filmske uspešnice in nadaljevanke. Ne glede na to, ali ste filmofil ali imate raje celovečerne oglede nadaljevank, ste na pravem mestu.
Tega avgusta se pripravite na odštekano akcijsko igro z negotovim koncem, ki vas bo prikoval pred male zaslone.

 

Priljubljeni Pridigar se vrača s tretjo sezono 9. avgusta od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na CineStar TV Premiere 2.

 

Kar se je začelo kot strip v 90-ih, je preraslo v nesramno, bogokletno, duhovito in nalezljivo nadaljevanko, ki je nikakor ne smete zamuditi. Nadaljevanka Pridigar (Preacher) predstavlja priredbo kultnega in s krščanskega vidika bogokletnega in krivoverskega stripa Gartha Ennisa in Steva Dillona. Zgodba o pridigarju kriminalne preteklosti iz Teksasa, Jesseju Custerju (Dominic Cooper), ki ga nekega dne obsede … nekaj nadnaravnega.

 

Jesse v tretji sezoni še naprej išče pogrešanega Boga, njegova ljubezen Tulip (Ruth Negga) in najboljši prijatelj Cassidy (Joseph Gilgun), 119 let star irski vampir, pa se pripravljata na vojno z versko organizacijo, ki jih je skušala ubiti. Jesse bo to storil s pomočjo ali morda kljub svoji širši družini L’Angellesa. Do zdaj se je o klanu L’Angelle v nadaljevanki samo govorilo, toda iz omenjenega je preprosto razumeti, zakaj Jesse okleva z vnovičnim zapletanjem z njimi. Na njegovo žalost pomenijo olajševalne okoliščine, da bo družina znova skupaj, čeprav morda samo zato, ker je Babica (Betty Buckley) edina oseba, ki jo Jesse pozna, da zmore oživiti mrtve. Kot je po navadi, je treba za te reči plačati ceno, za Jesseja pa to pomeni podaljšanje bivanja v Angelvillu.

Potovanje se odvija od Annvilla do New Orleansa in Angelvilla, novi liki, med katerimi je razen Babice še Colin Cunningham kot TC ib Jonny Coyne kot Allfather D’Aronique,  bodo začinili to tretjo po vrsti noro pustolovščino.

 

Kaj je resničnost in kaj domišljija? Čas je za odkrivanje čudnega in nadnaravnega sveta ob najbolj priljubljeni nadaljevanki od 9. avgusta na CineStar TV Premiere 2, kjer jo boste lahko spremljali od ponedeljka do četrtka ob 20.00.

 

Skupaj 10 delov sezone vas bo presenetilo in vam razkrilo nekaj novega o svojih priljubljenih likih ali pa vas napeljalo na analiziranje moralnih vprašanj.

 

 

 

Ponudbo in dostopnost programov CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 lahko preverite pri ponudnikih in na spletni strani svojega operaterja, spored predvajanja pa najdete https://cinestartvchannels.si.