TIM ROTH SE JE VRNIL NA MALE ZASLONE: NE ZAMUDITE KRVAVEGA MAŠČEVANJA NA PROGRAMU CINESTAR TV 1!

Kdaj ste, razen v Tarantinovih filmih, nazadnje videli Tima Rotha? Na televiziji ste ga lahko gledali v nadaljevanki Laži mi, po kateri je izjavil, da v TV serijah noče več igrati. A Krvavo maščevanje (Tin Star) je nadaljevanka, ob kateri je bil primoran sneti lastne besede. Gledali jo boste lahko od 9 novembra v večernem terminu na programi CineStar TV 1.

 

Krvavo maščevanje je drama, v kateri se britanski detektiv in zdravljen alkoholik odloči, da se z družino preseli v Kanado, v idilično mestece Little Big Bear. Tam postane novi šef policije in se poda v boj proti valu organiziranega zločina. A ob borbi z novimi težavami ga kaj kmalu dohiti tudi mračna preteklost, ki ga potegne nazaj na dno.

 

Poleg Tima Rotha v nadaljevanki igra Christina Hendricks kot negativka in glavna provokatorka, prizori serije, ki se ponaša z eno najboljših glasbenih oprem zadnjih nekaj let, pa so posneti nadvse kinematografsko, kar ji daje pridih filma noir.

 

Prvo sezono Krvavega maščevanja spremljajte od 9. novembra od ponedeljka do četrtka v večernem terminu na programu CineStar TV 1. In ne pozabite: maščevanje ima svojo ceno.

 

Celotni spored programa CineStar TV 1 v sklopu grupacije CineStar TV Channels si oglejte na spletni strani.