SVETOVNA SENZACIJA NABITA S ČUSTVI PRIHAJA NA VELIKA PLATNA. Zadnje poglavje svetovnega fenomena PRVIČ RESNIČNO SREČNA – V kinu od 24. avgusta

Poletje se bliža koncu, sezona odičnih filmov pa je še v polnem razponu. Najbolj pričakovano zadnje poglavje svetovnega fenomena Prvič resnično srečna (“After Ever Happy”), bo v kinematografe prispelo 24. avgusta.

 

Vsi ljubitelji romantičnih filmov lahko na velikih platnih kinematografov po vsej Sloveniji pričakujejo pravi izbruh čustev dveh najbolj znanih ljubimcev – Hardina in Tesse, ki ju ponovno zaigrata odlična Hero Fiennes Tiffin in Josephine Langford. Film Prvič resnično srečna je posnet po knjižni uspešnici Anne Todd, ki je bila razglašena za svetovno senzacijo in pripoveduje zgodbo o brezmejni ljubezni in strasti dveh mladih.

 

Tessa in Hardin nista običajen par, ki bi mu šlo vse z lahkoto, vendar njuno zvezo vsak novi izziv še bolj utrdi. Ko pomembno razkritje iz preteklosti poruši Hardinovo navidezno samozavest, Tessa pa doživi tragedijo, se pojavi vprašanje, ali ju bo vse to spet združilo ali dokončno spravilo narazen. Po razkritju pretresljive resnice o njunih družinah, zaljubljenca odkrijeta, da si pravzaprav nista tako zelo različna.

 

Med njuno burno preteklostjo in negotovo prihodnostjo, se skriva še zadnja priložnost. Jo bosta izkoristila?

 

Prvič resnično srečna se začne, kjer se je film Prvič na robu, končal – V Londonu na poroki Hardinove mame Trish (Louise Lombard). Zaradi pretresljive novice, da je Christian Vance (Stephen Moyer) njegov oče, se Hardin ponovno bori s svojo jezo in odvisnostjo.

 

“Situacija postaja lažja, nato težja… in potem precej nepredvidljiva”, je povedal Hero.
“Stvari so se stopnjevale do norosti”, je dejala Josephine Langford. “Gre za enako razmerje z ovirami, izzivi in negotovostjo, vendar pa so zdaj vsi resnično osebni in čustveni.”

 

“Četrti film je osebno moj najljubši. Vse, kar smo videli do sedaj, je vrh ledene gore. Tessa in Hardin gresta res v čustvene globine”, pravi Castille Landon, ki se je pod svetovnim fenomenom podpisala kot režiserka.

 

Poleg Hero Fiennesa Tiffina in Josephine Langford, v filmu ponovno igrajo še Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira, Mira Sorvino in Louise Lombard.

 

PRVIČ RESNIČNO SREČNA si lahko ogledate predpremierno 24. avgusta, na rednem sporedu pa dan kasneje, od 25. avgusta dalje. Vstopnice lahko kupite preko spleta in na blagajnah kinematografov. Distributer filma je Blitz film & video distribution.