MARVEL STUDIO PREDSTAVLJA NAJNOVEJŠI NAPOVEDNIK IN PLAKAT FILMA VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE

MARVEL STUDIO PREDSTAVLJA NOVI NAPOVEDNIK IN PLAKAT FILMA

VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE

SCENARISTA IN REŽISERJA JAMESA GUNNA

 

 

 

 

Marvel Studio in James Gunn predtavljata popolnoma svež napovednik in plakat filma VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE, ki je hkrati tudi zadnji film v franšizi Varuhi galaksije.

 

V filmu Varuhi galaksije: 3. dejanje naša priljubljena druščina živi umirjeno življenje na Knowhereu. Vendar pa ne mine veliko časa, ko njihov mir pretrese Rocketova burna preteklost. Tako mora Peter Quill, ki še vedno žaluje za Gamoro, ponovno zbrati svojo ekipo in se podati na nevarno misijo, da bi rešil Rocketovo življenje. Če misija ne uspe, bo Varuhov, kot jih poznamo, za vedno konec.

 

V filmu igrajo Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillianm, Pom Klementieff, Vin Diesel kot Groot in Bradley Cooper kot Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Paulter in Maria Bakalova. James Gunn je napisal scenarij in film režiral, Kevin Feige produciral, izvršni producenti pa so Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith in Simon Hatt.

 

Film VARUHI GLAKSIJE: 3. DEJANJE prihaja v kina po Sloveniji 4. maja letos, v distribuciji Blitz Film & Video Distribution.