SPREHODITE SE PO RDEČI PREPROGI Z ZNANIMI HOLLYWOODSKIMI ZVEZDAMI!

En vikend v marcu je boljši od drugih!

 

Samo en vikend je glamuroznejši od drugih – konec tedna z oskarji! Prvi vikend v marcu se udobno namestite pred male ekrane, saj sta CineStar TV Premiere programa pripravila najboljše izmed najboljšega iz sveta Hollywooda. Lansko leto na rdeči preprogi, letos na CineStar TV Premiere programih.

 

Najprestižnejši filmski dogodek leta je vse bližje, znani in slavni pa imajo gotovo že pripravljene obleke in govore. Rekordno število nominacij, številne kategorije, glamur, blišč in sijaj so samo del tistega, kar lahko pričakujemo od te prestižne in zmagovite 90. podelitve.

Blišč in sijaj, kot si ju tak dogodek tudi zasluži, bo predstavil zgolj najboljše izmed najboljšega iz sveta filma in ne dvomimo, da bo za možne nagrajence podelitev enako napeta in vznemirljiva kot za nas. Tekma za prestižni kipec se bo začela v nedeljo, 4. marca, vsa ceremonija pa bo trajala dolgo v noč.

 

 

Da bi se spomnili najboljših oskarjevcev in se dodatno ogreli za prestižno podelitev, si privoščite prvi vikend v marcu konec tedna z oskarji na CineStar TV Premiere programih, ko bomo med petkom, 2. marca, in nedeljo, 4. marca, prikazali najboljše oskarjevske nominirance in nagrajence.

Tako se bo na programu CineStar TV Premiere 1 2. marca ob 19.30 znašla najslabša operna pevka v filmu Slavno neslavna Florence, takoj za njo pa bo ob 21.30 sledila televizijska premiera Jackie z Natalie Portman v glavni vlogi, katere zgodba spremlja življenje Jackie Kennedy, vdove ameriškega priljubljenega predsednika Johna F. Kennedyja po njegovem atentatu. Na CineStar TV Premiere 2 programu bomo prvega dne ob 21.00 predvajali dramo Soba z Brie Larson v glavni vlogi, takoj po tej ganljivi zgodbi pa se bodo ob 23.05 za življenje borili Josh Hartnett, Ewan McGregor in Tom Sizemore v vojni drami Sestreljeni črni jastreb, dvakratni dobitnik prestižnega oskarja.

 

 

Drugi dan oskarjev bo na CineStar TV Premiere 1 program prinesel novo televizijsko premiero in biografsko dramo Lev: Dolga pot domov, ki vas bo zagotovo ganila do solz, Dev Patel in Nicole Kidman pa bosta dokazala, da je kar šest nominacij za oskarja povsem zasluženih. Po ganljivi zgodbi o odraščanju ne zamudite dobitnika te prestižne nagrade, kultni 00:30 – Tajna operacija o akciji ameriških specialcev v boju proti teroristični skupini Al Kaida. Skupaj s CineStar TV Premiere 2 pa se spomnite pevske legende in prekratkega življenja slavne Amy z začetkom ob 20.30, medtem ko bo takoj po biografiji slavne pevke svojo zgodbo o življenju v zaporu povedal mladi Arabec Malik v kriminalki Prerok.

 

 

Zadnji dan se tik pred samim začetkom razkošne podelitve ogrejte skupaj s CineStar TV Premiere 1 programom z lanskoletnim kar šestkratnim dobitnikom oskarja, neverjetnima igralcema Ryanom Goslingom in Emmo Stone ter televizijsko premiero muzikala Dežela La La. Po petju, plesu in romantiki se nasmejte propadlemu scenaristu z Nicolasom Cageom in Meryl Streep v filmu Prilagajanje. Ganljivo, po resnični zgodbi posneto vojno dramo priznanega Mela Gibsona Greben rešenih ter neverjetno biografijo o famoznem podvigu Človek na žici pa boste lahko spremljali od 20.45 na CineStar TV Premiere 2 programu.

V kolikor želite letošnjo prestižno podelitev doživeti nekoliko drugače, vas vabimo, da to naredite s premiernimi filmskimi uspešnicami. Začutite duh hollywoodskega vzdušja ter se udobno namestite pred svojimi malimi ekrani od 2. do 4. marca s CineStar TV Premiere programoma, ki vam podarjata konec tedna z oskarji. Priljubljeni oskarjevci so boljši ob premiernih uspešnicah in velikih filmih, ki so bili predvajani v kinematografih, vi pa si jih lahko ogledate komaj 12 do 16 mesecev od začetka predvajanja v kinih. CineStar TV Premiere filmska programa omogočata spremljanje priljubljenih filmov in nadaljevank v visoki HD ločljivosti, 24 ur na dan, s 5.1 zvokom in slovenskimi podnapisi ter brez oglasov.

Razpored predvajanja vseh filmov in program celotne CineStar TV Channels skupine televizijskih programov si lahko ogledate na SPORED.