SPEKTAKULAREN SEZNAM FILMSKIH USPEŠNIC, KI JIH KOMAJ ČAKAMO, NA PROGRAMIH CINESTAR TV PREMIERE!

Medtem ko se jesen počasi že pripravlja na naskok, so se programi CineStar TV odločili, da poletno filmsko evforijo nadaljujejo v september. Gledalci si bodo tako lahko tudi v tem mesecu na malih zaslonih ogledali nekatere od najbolj željno pričakovanih filmskih uspešnic: prvi konec tedna v mesecu – natančneje v soboto, 3. septembra, ob 20.00 bo na sporedu komedija Pes (Dog), ki ga je sorežiral Channing Tatum, ki nastopa tudi v glavni vlogi kot nekdanji vojaški ranger Brigss. Čeprav se skupaj znajdeta proti svoji volji, se Brigss in Lulu, simpatična belgijska ovčarka, podata na pot ob obali Tihega oceana z enim samim ciljem: pravi čas morata prispeti na pogreb njunega najboljšega prijatelja.

 

 

V nedeljo, 4. septembra, ob 18.15 bodo najmlajši lahko uživali v risanem filmu Skrivna naloga hišnih ljubljenčkov (Pets United) izpod taktirke režiserja filma Živalska konferenca. V njem bodo spoznali potepuškega psa Rogerja, ki skrbi za zapuščene živali tako, da krade hrano premožnim in pomaga siromašnim. Ob svojih dobrih delih Roger spozna  tudi Belle, razvajeno bogataško mačko, in zapleti ju primorajo, da svojim razlikam navkljub eden drugemu postaneta opora. V soboto, 10. septembra, bo ob 20.00 na sporedu film Plačanec (The Contractor) o marincu Jamesu Harperju (Chris Pine), ki se, potem ko ga nečastno odpustijo iz vojske, pridruži paravojaški organizaciji, da bo lahko sploh preživel svojo družino. Med tajno nalogo v Berlinu ga zapustijo ljudje, ki jim je najbolj zaupal, in obsojen je na boj za lastno življenje.

 

 

Že naslednjo soboto, 17. septembra, ob 20.45 gledalce čaka nova TV premiera: Padec Lune (Moonfall), znanstveno-fantastični spektakel Rolanda Emmericha, sicer režiserja znamenitih blockbusterjev, kot so Dan po jutrišnjem, Dan neodvisnosti in 2012.

 

 

 

24. septembra ob 20.40 pa vas bo na zaslone prikovala napeta srhljivka Ura obupa (The Desperate Hour), v katerem ima glavno Naomi Watts, nominiranka za oskarja. Konec septembra bo zaznamovala zadnja, sedma sezona priljubljene kriminalistične nadaljevanke Bosch, ki je navdušila tako kritike kot občinstvo ter prejela visoko oceno 8.5 na spletišču IMDB-u in kar 97% na Rotten Tomatoes.

 

 

 

Za podroben spored filmov in nadaljevank na programih CineStar TV obiščite profila na Facebooku,  Instagramu in YouTube kanalu.