SKUPINA CINESTAR TV CHANNELS PROSLAVILA DESET LET OBSTAJANJA V REGIJI IN NAZNANILA NOVOSTI

Skupina CineStar TV Channels je pretekli petek proslavila deset let oddajanja v regiji in hkrati naznanila zagon dodatnega kanala, posvečenega serijam, CineStar TV Series. Na proslavitvi so se zbrali partnerji in prijatelji, ki so skupini CineStar TV Channels čestitali za uspeh.

  

Po bleščeči otvoritvi festivala Weekend Media se je zabava nadaljevala tudi naslednji dan v novo odprtem hotelu Grand Park, tokrat v organizaciji filmske grupacije kanalov CineStar TV Channels, ki je, sodeč po komentarjih prisotnih, proglašena za »najboljši žur letošnjega Weekenda«.

 

Številčni povabljenci iz poslovnega sveta ter z igralskega in glasbenega prizorišča so imeli priložnost uživati v proslavljanju desete obletnice delovanja skupine CineStar TV Channels, ki je s svojim obstojem spremenila podobo filmskih kanalov v regiji in na tržišče uvedla nove standarde filmskih vsebin za vse generacije. Ne glede na to, ali imate radi romantične komedije, ljubezenske drame ali znanstveno fantastiko, ali pa vam bolj sedejo akcijske srhljivke, lahko vse to najdete na svojih priljubljenih kanalih CineStar TV.

 

Skrivnost tega uspeha so povabljenci imeli priložnost izvedeti prav na proslavljanju obletnice. Od zagona prvega kanala leta 2009 do danes so kanali CineStar TV dosegljivi v kar sedmih državah in prek platform več kot dvajsetih kabelskih vodilnih operaterjev v regiji, s čimer omogočajo ogled vrhunskih filmskih vsebin v prek štirih milijonih gospodinjstev.

 

Zanimivo je poudariti, da se je prvi kanal, ki ga je zagnala grupacija, torej CineStar TV, vse do danes obdržal na prvem mestu v gledanosti med vsemi filmskimi kanali, ki so na voljo v ponudbah kabelskih operaterjev, in da je po podatkih servisa TVbeat skupina CineStar TV Channels v pičlem letu zabeležila porast deleža gledanosti za neverjetnih šestindevetdeset odstotkov.

 

Na proslavi so zbrani izrazili svojo podporo nadaljnjemu delu grupacije CineStar TV Channels, saj kanali tudi po desetih občudovanja vrednih letih z nič manjšim uspehom presenečajo stroko in gledalce. Prav na tem proslavljanju je grupacija najjavila, da bo zagnala nov kanal, posvečen serijam, ki se bo temu primerno imenoval CineStar TV Series. To je rezultat skrbnega spremljanja utripa občinstva in tržišča, pri čemer se je pokazal prostor za kanal, ki bo štiriindvajset ur na dan prikazoval najbolj kvalitetne vsebine, kar jih ponuja hitro rastoča industrija nanizank, nadaljevank in humorističnih serij. Gledalci bodo tako dobili celovit paket kanalov in osrednje mesto za družinsko zbiranje in preživljanje prostega časa pred televizijskim sprejemnikom.

 

Proslavljanje je bilo zgolj uvod v slovesno kampanjo, za katero so pripravili bogat program, poln TV premier, filmskih uspešnic in fantastičnih serij, s čemer gledalcem omogočajo ogled ekskluzivnih in vrhunskih vsebin borih dvanajst do šestnajst mesecev po premiernem prikazovanju v kinu.

 

Skupina CineStar TV Channels združuje skupaj šest žanrsko opredeljenih filmskih kanalov, prilagojenih potrebam slehernega filmofila in ljubitelja serij; poleg filmskih premier in nepozabnih serij pa si lahko gledalci ogledajo tudi privlačno gradivo o snemanju najnovejših filmskih uspešnic, ekskluzivne intervjuje z igralci in znanimi režiserji, filmske novice in še mnogo kaj. Podrobnosti o ponudbi kanalov CineStar TV in o urniku predvajanj najdete na spletni strani www.cinestartvchannels.si.