ŠE VEČ FILMOV, ZA KATERE KOMAJ ČAKAMO, DA SI JIH OGLEDAMO NA PROGRAMIH CINESTAR TV PREMIERE

Poglejte, katere vznemirljive TV premiere nas čakajo na programih CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2

 

 

Vajeni smo že, da nam CineStar TV Premiere prinaša najnovejše filmske uspešnice.  Najsi hrepenite po družinskih filmih, dramah po resničnih dogodkih, po akcijskih ali napetih filmih – na CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 boste našli film natanko po svojem okusu.

V nadaljevanju si preberite o nekaj najzanimivejših stvaritev, ki na program prihajajo v prihajajočem obdobju.

 

SKRIVNI VRT – Odkleni domišljijo in odkrij kraj, kjer živi čarovnija. Producenti filmov o Harryju Potterju in medvedku Paddingtonu prinašajo TV premiero, ki skriva prgišče skrivnosti. Dobitnik oskarja  Colin Firth in za oskarja nominirana Julie Walters sta skupaj z Dixie Egerickx del te prečudovite zgodbe.

 

Producenti velikih uspešnic, kakršni so filmi iz serij Sicario in John Wick, so poskrbeli za kriminalistično dramo o vplivu, korupciji in maščevanju z Joelom Kinnamanom, Rosamund Pike, Commonom in Clivom Owenom v glavnih vlogah – kdo je OBVEŠČEVALEC?

 

Po pustolovskih in akcijskih dogodivščinah je čas, da se vrnemo v preteklost. Njena odkritja so spremenila zgodovino: oglejte si neverjetno Rosamund Pike v vlogi znanstvenice Marie Curie, prve ženske dobitnice Nobelove nagrade v TV premieri RADIOAKTIVNA.

 

Pomislite: kdaj ste nazadnje postavili na preizkušnjo svoj pogum, cilje in vztrajnost? Akcijska legenda Gerard Butler je John Garrity, čisto običajen možak, ki mora svojo družino obvarovati pred globalno apokalipso. Boj za obstoj se začenja, edina možnost za preživetje pa je je GRENLANDIJA: POSLEDNJE ZATOČIŠČE.

 

SLAVEC – Avstralija leta 1825. Mlada irska obsojenka Clare (Aisling Franciosi) se skuša, potem ko odsluži svojo sedemletno kazen, osvoboditi iz krempljev svojega nasilnega gospodarja, poročnika Hawkinsa, ki pa nima nobenega namena umakniti svoje obtožbe in nad njeno družino zagreši grozljivo nasilno dejanje. Ker od britanskih oblasti ne dobi pravice, Clare zadeve vzame v svoje roke. TV premiera, v kateri ima glavno beseda maščevanje, ne bo nikogar pustila hladnega.