REDKI BODO PREŽIVELI TEDEN GROZE NA PROGRAMU CINESTAR TV FANTASY!

 Ljubitelji filmov katastrofe, groze in strahot s stvori, zaradi katerih si ponoči ne upate zapreti oči, ste naposled dočakali svoj dan, daj CineStar TV Fantasy od 26. do 31. oktobra ob 21.00 odpira vrata v zastrašujoči kotiček sveta filmov.

 

 

Kolikokrat se vam je dozdevalo, da vas nekdo zasleduje? Ozirali ste se čez ramo, vlekli na uho skrivnostne zvoke? In če ste samo pomislili, kaj utegnete videti v ogledalu, vam je zastal dih? Ste dovolj pogumni, da ostanete budni ob filmih, ki so tako strašljivi, da bi jih najraje nehali gledati, pa hkrati ne morete odvrniti oči? Vsak večer od 26. do 31. oktobra vas na programu CineStar TV Fantasy pričakuje izbruh grozljivk, v katerih groza narekuje utrip vašega srca, zastrašujoči prizori pa bodo botrovali vašim strahovom in neprespanim nočem.

 

Cikel večerov strahu in groze se bo začel v ponedeljek, 26. oktobra, ob 21.00 z grozljivko Zgodbe o duhovih, ki vas bo že v prvih nekaj minutah posesal v svet paranormalnih primerov in misterijev. Naslednji večer si rezervirajte za srhljivi Lazarjev učinek in revolucionarno metodo z nepredvidljivimi in zastrašujočimi stranskimi učinki. Sredi peklenskega tedna bo prihrumela Čarovnica iz Blaira kot primer gozda kot kraja groze in krvavih zločinov. Če gozd predstavlja strah, pa podedovana hiša pomeni dom iz nočne more: mati dveh otrok je podedovala zapuščeno hišo svoje tete in je že prvo noč v njej z otrokoma preživela svojo najhujšo moro. Kaj šele pride, razkriva Primer iz dežele duhov. Zato podite previdni, saj bo zastrašujoči niz grozljivk predzadnji dan peklenskega tedna zaznamoval srhljivi Park groze z zamaskiranim množičnim morilcem, ki zabaviščni park pretvori v svoje lastno igrišče.

 

Če uspete preživeti ta teden groze, vas 31. oktobra, na samo noč čarovnic, čaka nepričakovano. Vse, kar ste mislili, da veste … dejansko ne veste prav ničesar, kajti v kriminalistični grozljivki Usnjeni obraz  boste spoznali enega od najbolj kultnih zlobnih in zloveščih likov. Gre za predzgodbo filma Teksaški pokol z motorko,  v glavnih vlogah pa igrajo Lili Taylor, ki upodablja mater mladega Usnjenega obraza, Stephen Dorff je pobesneli policist, Jessica Madsen, Sam Strike in Sam Coleman pa zmešani pacienti, zaprti v bolnišnici.

 

Vabimo vas, da preživite neponovljivo izkušnjo ob tem napetem maratonu šestih dolgih dni groze na programu CineStar TV Fantasy. Pobegnite od klasičnega srečnega konca in postanite priča redki zgodbi, v kateri zlo premaga dobro.

 

Spored predvajanja filmov in programa celotne grupacije televizijskih programov CineStar TV Channels si lahko ogledate v rubriki SPORED in tudi na družabnih omrežjih FACEBOOK in INSTAGRAM.