PRIPRAVLJENI. POZOR. GLEJ!

PRILJUBLJENE TV NADALJEVANKE NA CINESTAR TV PREMIERE PROGRAMIH!

 

Cinestar TV Premiere programa bosta do konca leta ponujala vrsto vrhunskih nadaljevank. Nagrajene in napete psihološke igre z negotovim zaključkom, zvezdniško igralsko zasedbo in slavnimi oskarjevci nas bodo prikovale pred male zaslone.

Naj ste filmofil ali pa imate raje celovečerne oglede nadaljevank, ste na pravem mestu. Poleg premiernih vrhunskih kino uspešnic, ki so imele premiero v kinematografih pred komaj letom dni, večnih hollywoodskih klasik, adrenalinskih akcij, srhljivih psiholoških trilerjev in hororjev ter filmov za vso družino, CineStar TV Channels skupina filmskih programov svojim gledalcem ponuja še večjo izbiro vsebin.

 

Napočil je čas nove generacija ljudi! Sintetiki oziroma sinti so humanoidni roboti, katerih glavna funkcija je pomoč pri vsakdanjih gospodinjskih opravilih. Njihov prvotni namen je pomoč ljudem, kaj pa, če gredo stvari v napačno smer oziroma v prvo smer v njihovem primeru? Kako dolgo sinti ne bodo imeli svoje zavesti in ne bodo razmišljali kot ljudje, tako kot vsak od nas?

Prvo sezono nadaljevanke Ljudje, ki inteligentno postavlja filozofska, moralna in etična vprašanja, ki se pojavljajo pri preučevanju tematike umetne inteligence, spremljajte na CineStar TV Premiere 1 programu od ponedeljka do četrtka ob 21.00.

 

 

 

 

Po novi generaciji ljudi je čas, da stopimo v čisto drugačno dimenzijo. Oskarjevec J.K. Simmons nas skozi nadaljevanko Dvojnik popelje v dimenzijo dveh svetov. Temačni svet intrig, nevarnosti in izdaje, zaupate pa lahko le sami sebi oziroma identičnemu dvojniku iz vzporednega sveta. Dobitnik glavnega emmiya se ukvarja s tematiko identitete, usode in izgubljene ljubezni ter postavlja vprašanja, na katera še nimamo odgovorov: ”In če bi lahko bilo naše življenje drugačno?” Privlačno filmsko zasedbo ob že omenjenem Simmonsu dopolnjujeta še Olivia Williams in Harry Lloyd.

Prva sezona zgodbe o skrivnostnem svetu, skritem pod površjem našega vsakdanjega življenja se začne predvajati 20. maja na CineStar TV Premiere 1 programu od ponedeljka do četrtka ob 21.00.

 

 

 

 

Preveč psiholoških igric? Vsi, ki niso preveliki oboževalci mrakobne tematike, bodo lahko junija vstopili v svet pravih igric in gamerjev ter potovanja skozi čas, saj je ZF komedija Mož iz prihodnosti Setha Rogena ravno vse to. Do sedaj smo bili vajeni gledati junake, ki so izbrani in premeščeni v specifični svet, v tem primeru pa ostane ‘junak’ to, kar je že na začetku zgodbe. Definicija junaštva ne počiva na tisti klasični transformaciji iz običajnega v superjunaka.

Začenjamo s predvajanjem prvih dveh sezon nadaljevanke Mož iz prihodnosti 10. junija ob 21.00 na CineStar TV Premiere 1 programu.

 

 

 

Kar se je začelo kot strip iz devetdesetih, je preraslo v brezoblično, krivoverno, duhovito in nalezljivo nadaljevanko, ki je nikakor ne smete zamuditi. Nadaljevanka Pridigar predstavlja priredbo kultnega in s krščanskega vidika bogokletnega heretičnega istoimenskega stripa Gartha Ennisa in Steva Dillona. Zgodba o pridigarju iz Teksasa Jesseju Custerju, ki ga nekega dne obsede … nekaj nadnaravnega.

Če se želite pozabavati z večnim vprašanjem, ali bog sploh je oziroma ste oboževalec stripa in vas zanima, kako je ta izjemna zgodba prenesena v drug medij, v juliju zagotovo ne smete zamuditi prve sezone nadaljevanke Pridigar.

 

 

 

Kaj je resničnost in kaj domišljija? Naslednje mesece je pravi čas za odkrivanje skrivnostnega in vzporednega sveta vsakdanjosti z najbolj priljubljenimi nadaljevankami na CineStar TV Premiere programih. Če pa ste bolj ljubitelj filmov, lahko spored vseh filmskih programov skupine CineStar TV Channels spremljate vsak dan na spletni strani v rubriki SPORED.