PRESTRAŠILA VEČ GLEDALCEV KOT KLOVN “TISTO”, LUTKA “ANNABELLE” IN “PRIKLICANO ZLO”!

Četrtek, 6. september si bomo zapomnili kot najbolj strašen večer tega leta, saj je NUNA s svojim premiernim prikazovanjem v Sloveniji prestrašila že več kot 1.500 ljudi, kar je več kot klovn TISTO, lutka ANNABELLE in grozljivka PRIKLICANO ZLO.

 

Na premieri v ljubljanskem Koloseju sta Uroš Bitenc in Alen Podlesnik oblečena v nuni že pred začetkom filma strašila obiskovalce, med katerimi je bilo kar nekaj znanih obrazov. Ob nunah je srh spreletaval tudi Klemna Bunderlo, Anžeta Gallusa Petelina, Dina Hajderoviča, Tanjo Mojzer, Lano Novak Šimenc, brata Dolinšek in mnoge druge.

 

Glede na prve komentarje, grozljivka nikogar ni pustila ravnodušnega.

 

Klemen Bunderla, radijski voditelj in pevec: “Fotografija filma, scena, … vse to te v Nuni res prepriča. Kot ljubitelj grozljivk lahko rečem, da so srhjivo vzdušje res dobro ujeli, ljubitelji žanra tega filma ne smete zamuditi!”

 

Gal Jerman, urednik portala Deseta umetnost: “Nuna s svojo srhljivo podobo straši še dolgo po ogledu. Skrunilec in bogokletnež nam po žilah požene kri in po ogledu boste zaspali s prižgano lučjo!”

 

Anže Gallus Petelin, slikar in pevec: “Film Nuna ima zelo dobre in srhljive efekte, ki ti na trenutke pospešijo bitje srca, ni pa 100%, da ga tudi ne ustavijo. Zelo sem bil navdušen nad glasbo Abela Korzeniowskega. Zgodba lepo paše v čas filma, ko ni bilo vse tako sveto, kot se sveto predstavlja.”

 

Dino Hajderovič, profesionalni streamer iger: “Na ogled filma sem pripeljal tri osebe, da smo se lahko držali za roke, na poti domov pa sem se izogibal cerkva! Priporočam!”

 

Horror Night z Nuno je potekal tudi po vseh Cineplexxih po Sloveniji, v Mariboxu pa bodo nune strašile tudi danes.

 

Vatikan pošlje duhovnika s strašljivo preteklostjo in dekle v noviciatu, tik pred svojimi zadnjimi zaobljubami, v raziskovanje smrti mlade redovnice v Romuniji, pri tem pa se morata soočiti z zlobno silo v obliki demonske nune. V samostanu, kjer se dogajajo največje grozote, niti za trenutek ne smeš prenehati brati molitve, ne glede na vse.
Film je posvečen stvarjenju demonske nune Valak, ki je že preganjala vizije Lorraine Warren v filmskem hitu PRIKLICANO ZLO, v vlogi čiste zlobe pa se ponovno izkaže Bonnie Aarons.

 

Grozljivko leta NUNA si že lahko ogledate na velikih platnih po Sloveniji. DIstributer filma je Blitz Film & Video Distribution.