PREDSTAVLJAMO NAJNOVEJŠI NAPOVEDNIK IN PLAKAT TEŽKO PRIČAKOVANEGA FILMA STUDIA 20TH CENTURY ”AVATAR: POT VODE”

PREDSTAVLJAMO NAJNOVEJŠI NAPOVEDNIK IN PLAKAT TEŽKO PRIČAKOVANEGA FILMA STUDIA 20TH CENTURY

”AVATAR: POT VODE”

KI V REŽIJI JAMESA CAMERONA V KINA PRIHAJA 15. DECEMBRA

 

 

Danes sta pod okriljem 20th Century Studios izšla najnovejši napovednik in plakat težko pričakovanega filma Jamesa Camerona, AVATAR: POT VODE, ki predstavlja prvo nadaljevanje z oskarjem nagrajenega Avatarja, največje filmske uspešnice vseh časov.
AVATAR: POT VODE, v distribuciji Blitz Slovenije, v kina prihaja letos, 15. decembra.

Da bi proslavili izid napovednika in plakata filma tega desetletja, bo nocoj na Niagarske slapove projicirana osupljiva svetlobna predstava velikih razsežnosti, ki bo vsebovala posnetke iz novega filma.

 

 

 

 

O zgodbi: Odkar se je odločil svojo človeško zavest trajno prenesti v telo svojega avatarja in postati voditelj ljudstva Na’vi, Jake Sully živi na Pandori. Z Neytiri sta si ustvarila družino in dobila svoje otroke.
Žal pa so se kolonizacijske sile vrnile na Pandoro, da bi dokončale prvotno iskanje redkega minerala, kar je prisililo Jakea in Neytiri, da sta s svojo družino pobegnila iz svojega doma in začela odkrivatido sedaj neznane dele Pandore.

 

 

Film je režiral James Cameron, producirala pa sta ga skupaj z Jonom Landaujem. Igrajo Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang in Kate Winslet.

Za scenarij so zasluženi James Cameron, Rick Jaffa in Amanda Silver. Izvršna producenta filma sta David Valdes in Richard Baneham

 

Oglejte si film AVATAR: POT VODE (Avatar: The Way of Water) v kinih od 15. decembra dalje, tudi v 3D in 3D Dolby Atmos. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

 

DRUŽBENI MEDIJI:
Facebook: BlitzSlovenija
Instagram: @BlitzSlovenija
Hashtag: #AvatarPotVode #AvatarTheWayOfWater