POTOPITE SE V SVET PREMIERNIH FILMOV NA CINESTAR TV PREMIERE PROGRAMIH!

Pobegnite iz svojega znanega sveta. Pripravite se na raj, revolucijo in pekel, kjer je vse dovoljeno, saj je čas za “končni obračun”. Vzemite, kar vam pripada in se potopite v svet premiernih filmov na CineStar TV Premiere programih!


Maj na CineStar TV Premiere programih gledalcem prinaša premiere uspešnic, ki so komaj leto dni nazaj navduševale obiskovalce kinematografov. Tako se bodo med velikimi kino uspešnicami na programu najbolj priljubljenih filmskih programov, ki ju lahko gledate tudi v HD ločljivosti, maja predvajale televizijske premiere, kot so Trilogija Razcepljeni: Povezani, akcijski spektakel Ponoreli Henry, komedija Obiskovalci: Revolucija ter z adrenalinom nabit film London je padel z Gerardom Buttlerjem in Morganom Freemanom v glavnih vlogah. Razen priljubljenih filmskih kino uspešnic pa se bodo na CineStar TV Premiere programu maja vrteli tudi veliki zaključek piratske nadaljevanke Črna jadra, ter prva sezona nadaljevanke o mestu, kjer je vse dovoljeno – Čarobno mesto, katerega glavni junaki vas bodo popeljali v davno leto 1950, v čas mafijskih obračunov.


Doživite nemoteno premium televizijsko izkušnjo s CineStar TV Premiere programoma. Na televizijskih programih CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 uživajte v premiernih filmih, ki so doživeli svetovno premiero v kinematografih, komaj 12 do 16 mesecev pozneje pa se že vrtijo na premiernih televizijskih programih! CineStar TV Premiere filmska programa omogočata gledalcem spremljanje filmskih vsebin in nadaljevank 24 ur na dan s slovenskimi podnapisi in brez oglasov.
Program predvajanja filmov in program celotne CineStar TV Channels skupine televizijskih programov si lahko ogledate na https://cinestartvchannels.si/spored/