POTOPITE SE V POLETJE PREMIERNIH FILMOV NA PROGRAMIH CINESTAR TV PREMIERE

Poletje 2020 ni odpovedano – šele začenja se , in sicer na programih CineStar TV Premiere! Ne zamudite ekskluzivnih TV premier filmskih uspešnic in se potopite v poletje premiernih filmov.

 

Poletne filmske uspešnice letos niso mit, temveč resničnost na programih CineStar TV Premiere. Morda to poletje ni takšno, kakršno ste si bili zamišljali, a programa CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 se ne spreminjata, temveč vam že sedmo leto zapored prinašata kinoupešnice in filme, o katerih se govori in ki vam bodo premierno zabavo ponujali v varnosti vašega doma. Benedict Cumberbatch, Jennifer Lopez, Gerard Butler in nepozabne nadaljevanke vas bodo ohladili in morda ogreli, da ostanete v postelji ali na kavču. Ne zamudite ekskluzivnih TV premier – potopite se v poletje premiernih filmov na programih CineStar TV premiere!

 

ADRENALINSKI ANGEL JE PADEL (Angel Has Fallen)

 

 

Ime mu je Mike Banning in že od leta 2013 uspešno rešuje ameriškega predsednika in najpomembnejše inštitucije ameriškega naroda. Tretje poglavje filmske franšize Fallen kot TV premiera prihaja na program CineStar TV Premiere 1. Agentu Banningu podtaknejo poskus atentata na predsednika; da opere svoje ime, mora bežati pred vsemi ter nenehno biti korak pred lastno agencijo in FBI-jem. Gerardu Butlerju in Morganu Freemanu so se pridružila še zveneča imena, kot so Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson, Piper Perabo in Lance Reddick.

 

Ugotovite nadaljnja predvajanja filma

 

EDINSTVENE PREVARANTKE NA WALL STREETU (Hustlers)

 

 

Prevarantke na Wall Streetu vsekakor lahko označimo za najbolj pričakovani film leta na malih zaslonih, ne gre pa pozabiti niti na nominacijo za zlati globus. Film govori o maščevanju slačipunc svojim klientom z Wall Streeta. Preden je Cardi B postala nadvse priljubljena reperka, si je za kruh služila prav kot slačipunca v New Yorku. Ob Jennifer Lopez in Cardi B v filmu gledamo še Constance Wu (Noro bogati Azijci), Lili Reinhart (nadaljevanka Riverdale), Keke Palmer (nadaljevanka Scream Queens), Julio Stiles (Za dežjem posije sonce) in dobitnico oskarja Mercedes Ruehl. Zgodbo je navdihnil članek iz New York Magazina, ki je izšel leta 2016 in se je nemudoma razširil po spletu.

 

TV premiera: 1.8. v 20h na CineStar TV Premiere 1.

 

NIKOLI NI PREPOZNO (Poms) ZA NAVIJANJE

 

 

Diane Keaton je na čelu igralske zasedbe za umret smešne komedije, ki govori o tem, da ni nikdar prepozno uresničiti svojih sanj. V ospredju je skupina žensk iz skupnosti za ostarele, ki se odloči, da osnuje lastno skupino navijačic. Čeprav sprva žanjejo negativne in posmehljive komentarje, ne odstopijo od svoje namere, da postanejo navijačice, in osvojijo srca celotne skupnosti. Če sta vam bila všeč filma Poredne mame in Klub zadovoljnih žensk, vas bo ta osvojil že v prvi minuti.

 

TV premiera: 15.8. v 20h na CineStar TV Premiere 1.

 

RESNIČNA ZGODBA: PREKLETA VOŽNJA (Driven)

 

 

Film po resničnih dogodkih spremlja vrtoglavi vzpon Johna DeLoreana in njegovega kultnega podjetja DeLorean Motor Company. Piše se leto 1974. Jim Hoffman (Jason Sudeikis) je povprečen družinski človek z dvema otrokoma, cenjen pilot in nežen soprog svoji ženi Ellen (Judy Greer). Občasno tihotapi mamila; ko ga pri tem zalotijo med družinskimi počitnicami, ambiciozni agent FBI-ja Benedict J. Tisa (Corey Stoll) to vidi kot priložnost, da FBI-ju prinese zmago, in Jima vpreže, da ujame oskrbovalca, ki ga sam ne zmore. Jim dobi priložnost za nov začetek z državno plačo v bogati četrti San Diega, a njegov novi poklic špiclja ne gre ravno najbolje, ko se spoprijatelji s svojim slavnim sosedom, inženirjem in oblikovalcem avtomobilov Johnom DeLoreanom (Lee Pace).

 

Ugotovite nadaljnja predvajanja filma

 

ZGODOVINSKA VOJNA ELEKTRIČNIH TOKOV (The Current War)

 

 

Za oskarja nominirana Benedict Cumberbatch in Michael Shannon sta na čelu hollywoodskega spektakla o Nikoli Tesli. Srčika filma je neizprosno tekmovanje med Edisonom in Georgom Westinghousom glede tega, čigav električni sistem bo oskrboval sodobni svet. Zgodba spremlja Thomasa Edisona, ki se oklepa svojega enosmernega toka in ga skuša kljub očitnim pomanjkljivostim uvesti na Manhattan. A načrt mu ne gre po maslu, saj se v zgodbo vplete Nikola Tesla s svojim izmeničnim tokom, ki ga podpira bogataš in poslovnež Westinghouse.

 

Ugotovite nadaljnja predvajanja filma

 

NAPETE GROZLJIVKE ZA LJUBITELJE ZNOJENJA

 

 

Kadar nam je vroče in telovadimo, trdijo znanstveniki, manj jemo. Kadar gledamo grozljivke, se nam pospeši srčni utrip in telo to doživlja kot telovadbo. Ni boljše diete kot je tista z grozljivkami, ki vam bodo gotovo pospešile utrip, sploh ko gre za najnovejše hollywoodske filme.

 

Odštevanje (The Countdown) vodi Elizabeth Lail (Annabelle, Z Ljubeznijo, Simon, nadaljevanka You) v vlogi medicinske sestre, ki mora v treh dneh dognati, kako rešiti lastno življenje, potem ko ji aplikacija na telefonu napove, da bo čez tri dni umrla. Ugotovite nadaljnja predvajanja filma

 

Polaroid je napeta grozljivka producentov filmov Krog in Zamere in se vrti okoli starega polaroidnega fotoaparata, ki zabeležene trenutke pretvarja v tragične situacije, iz katerih se ni mogoče izvleči. TV premiera: 26.7. v 20h na CineStar TV Premiere 1.

 

In, nenazadnje, 47 metrov globoko 2 (47 Meters Down: Uncaged) ni za tiste, ki ne marajo globin in morskih psov, saj se dogaja v podvodnem labirintu klavstrofobičnih votlin in srhljivih predorov, iz katerega se skušajo izvleči štiri najstnice. TV premiera: 22.8. v 20:05 na CineStar TV Premiere 1.

 

ZABAVA ZA NAJMLAJŠE IN TISTE, KI SE MLADE POČUTIJO: VELIKO POPOTOVANJE (The Big Trip)

 

 

Scenaristi Madagaskarja in animator filma Živalska konferenca so ustvarili zabavno pustolovščino Veliko popotovanje, v kateri so vsi glavni junaki živali. Neverjetna zgodba se začne, ko štorklja pomotoma na napačen naslov dostavi novorojeno pando. Štorklja je naslov družine pand zameštrala z naslovom družine medvedov. In tako se medved, ki vse v življenju počne, kot je treba, odloči organizirati ekspedicijo, da otročka dostavi pravi družini. Pridruži se mu njegov neutrudni sosed los, da mu v pustolovščini dela družbo, na poti pa srečata še klepetavega pelikana, strašnega volka in romantičnega tigra, in skupaj se soočajo s kopico izzivov in preizkušenj, na koncu pa malo pando le odstavijo njeni družini.

 

NEVERJETNE NADALJEVANKE: VSE SEZONE UTOPIJE (Utopia) IN DRUGA SEZONA PRIDIGARJA (Preacher)

 

 

Pridigar (Preacher) po priljubljeni istoimenski seriji stripov je nadvse sprevrženo potovanje, polno akcijskega vznemirjenja. Jesse Custer, pridigar z zločinsko preteklostjo iz malega mesta, dojame, da se je Bog odkradel iz nebes, in se odpravi na pot, da Ga najde. Pridružita se mu njegova muhava ljubezen Tulip in njegov najboljši prijatelj, 119-letni vampir Cassidy. Druščina pristane v New Orleansu, kjer se morajo paziti lokalnih gangsterjev, nevarnih tajnih agentov v belem in Svetnika morilcev, nezaustavljivega morilskega kavboja iz pekla. Druga sezona se začne 13. julija ob 21.00 na programu CineStar TV Premiere 1: od ponedeljka do četrtka bomo vsak večer zavrteli po en del.

 

In še zadnja, pa ne poslednja nadaljevanka, ki vas bo s svojo zgodbo v hipu potegnila v svet teorij zarot: Utopija (Utopia). Na program CineStar TV Premiere 1 prihajajo vse sezone. Ko so nadaljevanko vrteli v Veliki Britaniji, je izzvala glasne odzive; šlo je tako daleč, da so ljudje podpisovali peticije, naj jo nemudoma nehajo predvajati. Za kaj gre? Skupina med seboj nepovezanih neznancev odkrije strip, v katerem se menda nahajajo odgovori, povezani s prihodnostjo, in naslavljajo mnoga neodgovorjena vprašanja. Skupina neznancev v prodajalni stripov sproži pokol, da bi našla dotično skrivnostno izdajo stripa, nato pa se poda v iskanje resnice in skrivnostne Jessice Hyde. Utopijo bomo vrteli od 10. avgusta ob 21.00 na programu CineStar TV Premiere 1, po en del od ponedeljka do četrtka.

 

Potopite se v premierne filme in nadaljevanke in ne dovolite, da to poletje povsem zgubi pomen. Podrobnosti o terminih predvajanja lahko preverite na zavihku Spored.