POKUKAJTE V SKRIVNOSTNI SVET FILMSKIH PREMIER!

Jesen v znaku največjih filmskih uspešnic na CineStar TV Premiere programih

 

Poglejte pod površje, ker nič ni tako, kot se zdi na prvi pogled. Skrivnostnost, nepričakovani obrati, napetost in zabava ne bodo manjkali, saj prinašata CineStar TV Premiere programa vrhunske filme z največjimi hollywoodskimi zvezdami in nepozabnimi zgodbami. Pripravite se na jesen in ne zamudite septembrskih premier filmskih uspešnic!

 

Preženite vročino poznega poletja s premiernimi filmskimi uspešnicami na CineStar TV Premiere programih ter se septembra sprostite ob največjih filmskih uspešnicah, ki so pred komaj letom dni navduševale obiskovalce kinodvoran. Prepričani smo, da boste med številnimi filmskimi poslasticami, ki jih pripravljajo najbolje gledani filmski programi, zagotovo našli tudi nekaj zase.

 

Vas zanima, zakaj je treba včasih prekršiti pravila in “spustiti zavoro”? Odgovor se skriva v odštekani komediji Poredne mame, kjer Mila Kunis, Kristen Bell in Christina Applegate v glavnih vlogah prinašajo recept za pravo zabavo. Ste prepričani, da lahko ostanete ravnodušni še pred enim spektakularnim trikom? Svetovno priljubljena četverica, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco in Lizzy Caplan, nas bo popeljala v neverjetni svet iluzij v nadaljevanju napetega trilerja Mojstri iluzij 2, ki je navdušil občinstvo po vsem svetu. Medtem ko se slavni iluzionisti pripravljajo na veliko vrnitev na male ekrane,  pa nas Steven Spielberg s svojo mojstrovino VDV: Veliki dobrodušni velikan popelje v povsem drugačen svet, poln čustev, domišljije in dobrodušnih bitij. Nikakor ne zamudite resnične zgodbe o enem najspornejših mož ameriškega juga, ki ga je upodobil oskarjevec Matthew McConaughey v filmu Upornik neodvisne države Jones, če pa ste nepopravljivi romantik, tvegajte vse za prepovedano ljubezen s Kristen Stewart v čustveni drami Enaki, kjer so človeška čustva prepovedana in izbrisana, edini zločin pa je ljubezen.

 

Postavite se po robu predpisanim merilom v življenju, zatecite se k popolnosti, prepustite se užitku in glejte na svet z drugačnimi očmi skozi CineStar TV Premiere programa, ki septembra svojim gledalcem ne prinašata zgolj ljubezni, smeha, čarobnosti in spoznavanja skrivnostnih svetov, temveč popolno in nemoteno vrhunsko doživetje gledanja televizije.

 

Na televizijskih programih CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 uživajte v premiernih filmih, ki so se vrteli v svetovnih kinematografih, vi pa si jih lahko ogledate komaj 12 do 16 mesecev po kino premieri. CineStar TV Premiere filmska programa omogočata gledalcem spremljanje priljubljenih filmskih vsebin in nadaljevank v visoki ločljivosti, 24 ur na dan s slovenskimi podnapisi in brez oglasov. Program predvajanja filmov ter program celotne CineStar TV Channels skupine televizijskih programov si lahko ogledate na SPORED.