PODAJTE SE V AKCIJO S TRILOGIJO PLAČANCI NA PROGRAMU CINESTAR TV 1

Vsak film ima svojega akcijskega junaka, ta franšiza pa ima prav vse! Adrenalinska trilogija Plačanci, ki je zbrala najboljše akcijske igralce današnjega dne, prihaja na program CineStar TV 1 od 16. do 18. oktobra ob 21h! Pod celotno franšizo se je podpisal veteran akcije Sylvester Stallone, ki je na enem mestu uspel nabrati vse najpomembnejše bicepse in tricepse eksplozij in moči.

 

PLAČANCI – 16. oktobra ob 21.00

 

 

 

Najprej so bili Plačanci. Film je svojevrstno posvetilo akcijski filmom iz osemdesetih in z začetka devetdesetih, v njem pa se je zbrala igralska zasedba eksplozivnih veteranov: Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews in Mickey Rourke.

 

Skupino elitnih plačancev, ki jih vodi Barney Ross (Sylvester Stallone), pošljejo na obalo Somalije, natančneje v Adenski zaliv, da lokalnim piratom preprečijo pomor skupine talcev. Po uspešno opravljeni nalogi jim skrivnostni gospod Church (Bruce Willis) ponudi obisk južnoameriškega otoka Vilenu, kjer naj bi strmoglavili tamkajšnjega diktatorja. V nevarnosti so nedolžna življenja, plačanci pa se morajo spopasti s še težjim izzivom – nekdo skuša uničiti njihovo bratovščino.

 

Eksplozivne Plačance si oglejte 16. oktobra ob 21.00 na programu CineStar TV 1.

 

 

 

 

PLAČANCI 2 – 17. oktobra ob 21.00

 

 

 

Po velikanskem uspehu prvih Plačancev je bil čas za nadaljevanje zgodbe, in to z novimi člani, ki niso prav nič manj legendarni kot ti iz stare in že uigrane zasedbe: Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger in Liam Hemsworth.

 

Novo nadaljevanje, nova naloga, ki se Barneyju in njegovi skupini staromodnih plačancev zdi lahek zaslužek. A stvari gredo po zlu, ko enega od njih kruto ubijejo in se plačanci podajo na maščevalni pohod na sovražnikovo ozemlje, kjer so jim možnosti vse prej kot naklonjene.

 

Še nevarnejše Plačance 2 si oglejte 17. oktobra ob 21.00 na programu CineStar TV 1.

 

 

 

PLAČANCI 3 – 18. oktobra ob 21.00

 

 

Vrhunski igralski zasedbi se v zadnjem nadaljevanju Plačancev pridružujejo še Harrison Ford, Mel Gibson in Wesley Snipes. Tokrat je naloga sijajnih operativcev preprečiti, da bi v napačne roke padlo nadvse učinkovito orožje, ki pa se za vodjo plačancev in njegove može konča nepričakovano. Okrutni trgovec z orožjem, ki ga iščejo, je namreč Conrad Stonebanks (Mel Gibson), Barneyjev stari partner in soustanovitelj, za katerega so bili prepričani, da so ga že pred desetletji ubili.

 

Ne zamudite vrhunca akcije in neverjetnih preobratov s sijajnimi kaskaderskimi vragolijami v Plačancih 3, tretjem in zadnjem nadaljevanju franšize, 18. oktobra ob 21.00 na programu CineStar TV 1.

 

 

 

 

Za več filmske vsebine, dnevno spremljajte spored predvajanja na spletni strani programov v rubriki SPORED, kot tudi na družbenih omrežjih FACEBOOK in INSTAGRAM.