OGLEJTE SI PRVO SEZONO ZF NADALJEVANKE Z ODLIČNIMI KRITIKAMI LJUDJE NA PROGRAMU CINESTAR TV FANTASY

Cinestar TV Fantasy vam maja prinaša prvo sezono uspešnice Ljudje z odličnimi kritikami. Gre za fascinantno nadaljevanko o novi generaciji ljudi, o robotih, ki s svojim vedenjem in videzom neverjetno spominjajo na ljudi in se na videz ne razlikujejo od ostale človeške vrste.

 

 

Posneta po odlično sprejeti švedski nadaljevanki Real Humans se nadaljevanka Ljudje dogaja v bližnji prihodnosti, v kateri postajajo hišni roboti, imenovani sinti, sprava namenjeni zgolj za pomoč pri delih, ki jih ljudje ne želijo opravljati sami, vse zavestnejši svojega obstoja. Sinti se začenjajo spominjati, kaj so bili, preden so jih prodali določeni družini ter se zavedajo svoje narave in namena.

 

V osmih delih prve sezone boste priča filozofskim vprašanjem, kot zaradi česar je človek človeški, ali naj imajo zavestni roboti pravice in ali so hišni roboti nova vrsta sužnjev.

 

Prva sezona je nominirana za prestižno nagrado BAFTA, zavidanja vredna pa je tudi igralska zasedba, ki se je zbrala v nadaljevanki: Gemma Chan, Katherine Parkinson in Colin Morgan so le nekateri izmed imen, ki ste si jih zagotovo zapomnili, če spremljate britansko televizijsko in filmsko sceno.

 

 

Nadaljevanko Ljudje spremljajte od 18. maja, od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na programu CineStar TV Fantasy.