OGLEJTE SI DRUGO SEZONO ZF NADALJEVANKE Z ODLIČNIMI KRITIKAMI LJUDJE NA PROGRAMU CINESTAR TV FANTASY

Napočil je čas nove generacija ljudi! Sintetiki oziroma sinti so humanoidni roboti, katerih glavna funkcija je pomoč pri vsakdanjih gospodinjskih opravilih. Njihov prvotni namen je pomoč ljudem, kaj pa, če gredo stvari v napačno smer oziroma v prvo smer v njihovem primeru? Kako dolgo sinti ne bodo imeli svoje zavesti in ne bodo razmišljali kot ljudje, tako kot vsak od nas?

 

Posneta po odlično sprejeti švedski nadaljevanki Real Humans se nadaljevanka Ljudje dogaja v bližnji prihodnosti, v kateri postajajo hišni roboti, imenovani sinti, sprava namenjeni zgolj za pomoč pri delih, ki jih ljudje ne želijo opravljati sami, vse zavestnejši svojega obstoja. Sinti se začenjajo spominjati, kaj so bili, preden so jih prodali določeni družini ter se zavedajo svoje narave in namena.

 

Prva sezona je nominirana za prestižno nagrado BAFTA, zavidanja vredna pa je tudi igralska zasedba, ki se je zbrala v nadaljevanki: Gemma Chan, Katherine Parkinson in Colin Morgan so le nekateri izmed imen, ki ste si jih zagotovo zapomnili, če spremljate britansko televizijsko in filmsko sceno.

 

Drugo sezono nadaljevanke Ljudje, ki inteligentno postavlja filozofska, moralna in etična vprašanja, ki se pojavljajo pri preučevanju tematike umetne inteligence, spremljajte na CineStar TV Fantasy programu od 19.10., od ponedeljka do četrtka zvečer.