ODPLUJTE V ZADNJO SEZONO PRILJUBLJENE PIRATSKE NADALJEVANKE ČRNA JADRA!

Pripravite se za zadnji spopad na CineStar TV Premiere programih!

 

Po treh uspešnih sezonah najboljše piratske nadaljevanke izvršnega producenta Michaela Baya je napočil čas še za četrto in hkrati zadnjo sezono revolucionarne nadaljevanke Črna jadra. Za željne toplih krajev in počitka so tu slavni pirati, ki vas bodo ogreli v teh zimskih dneh. Prepustite se piratski pustolovščini v tej zadnji sezoni!

 

Črna jadra so se vrnila na CineStar TV Premiere programe, zloglasni pirati, mečevanje in oborožene ladje, ki iščejo zaklad, pa sestavljajo pravo piratsko zgodbo. Ravno takšna zgodba se dogaja na samem začetku 18. stoletja, ko kraljujejo morjem piratski zlobneži. Zgodbo je navdihnil klasični roman Roberta Louisa Stevensona, “Otok zakladov”, spremlja pa obdobje dvajsetih let pred zgodbo romana. Nekateri liki v nadaljevanki so bili resnično zloglasni pirati, nekateri so izmišljeni, skupaj pa tvorijo nevarno piratsko družino. V svetu piratov se vsi spori rešujejo z nasiljem, pirati pa imajo en skupni cilj – dokopati se do velikega zaklada na španski ladji.

 

Naj ste ljubitelj piratskih pustolovščin ali šele odkrivate njihovo privlačnost, se spomnimo njihovih usod v predzadnji tretji sezoni nadaljevanke. Karizmatični kapitan Flint, ki ga je utelesil Toby Stephens, z neutolažljivo željo po maščevanju izziva strah in trepet s svojo posadko, medtem ko kapitanov pajdaš John Silver, ki ga je zaigral Luke Arnold, težko piratsko življenje zamenja z brezbrižnim lagodnim uživanjem. V tem času preti Flintovi glavni bazi Nassau na bahamskem otoku New Providence britanska Kraljevska mornarica.

 

Vsak pirat sanja o zakladu, kdo pa je zloglasnemu kapitanu pomagal priti do največjega plena, bomo izvedeli v napeti zadnji sezoni. Vplivni kapitan ne odpušča in zanj se je vojna šele začela. Zato so merila na lestvici postavljena zelo visoko in od te piratske uspešnice ne pričakujemo nič manj od veličastnega konca, kot si ga tudi zasluži.

 

Odplujte na zadnje potovanje slavnih piratov z dolgo pričakovano zadnjo sezono nadaljevanke Črna jadra in še enkrat doživite mojstrsko prikazano zlato obdobje piratstva. Ste pripravljeni na zadnji spopad, v katerem bodo padale civilizacije in se rodile legende? Če ste, lahko zadnjo sezono nadaljevanke spremljate do 26. decembra na CineStar TV Premiere 1 programu od ponedeljka do četrtka v večernem terminu.

 

Podroben spored priljubljenih nadaljevank in filmov si lahko ogledate na spletni strani CineStar TV Channels na povezavi SPORED