NUNA V SLOVENIJI PODIRA REKORDE!

DOSEGLA JE NAJBOLJŠI ŠTART FILMA TEGA ŽANRA VSEH ČASOV!

 

Zlo se je pod krinko svetega vrnilo v grozljivki NUNA, najtemnejšem poglavju v svetu Priklicanega zla.
Nova kino uspešnica studija Warner Bros,v distribuciji Blitz Slovenije, je že na prvi dan predvajanja v kino dvorane privabila več kot 1.500 ljudi, v preteklem prvem vikendu distribucije v Sloveniji pa si je grozljivko ogledalo že rekordnih 10.447 gledalcev!

 

S tem je Nuna postavila rekord, saj je to najboljši štart filma tega žanra kadarkoli v Sloveniji!

 

V Sloveniji se vedno bolj kaže, da so gledalci v dvoranah radi prestrašeni, saj tovrstni žanri v kino vlečejo vedno več ljudi, k veliki uspešnosti Nune pa je seveda pripomogla tudi premišljena in dolgoročna svetovna marketinška kampanja, saj so grozljivko po svetu označili za najstrašnejši film leta 2018 še preden je prišel na velika platna. To se je zgodilo po zahtevi uporabnika platforme YouTube, da se kratka reklama za film permanentno ostrani, saj naj bi bila za uporabnike preveč šokantna.

 

Tudi pri nas se je zdelo, da so Nune v takšni ali drugačni obliki pretekli konec tedna strašile obiskovalce kino dvoran tako v ljubljanskem Koloseju, v Mariboxu in v Cineplexxih po Sloveniji.

 

Grozljivko, ki navdušuje gledalce in podira rekorde si lahko že danes pogledate v svojem najljubšem kinu, če si upate?!

 

Vatikan pošlje duhovnika s strašljivo preteklostjo in dekle v noviciatu, tik pred svojimi zadnjimi zaobljubami, v raziskovanje smrti mlade redovnice v Romuniji, pri tem pa se morata soočiti z zlobno silo v obliki demonske nune. V samostanu, kjer se dogajajo največje grozote, niti za trenutek ne smeš prenehati brati molitve, ne glede na vse.
Film je posvečen stvarjenju demonske nune Valak, ki je že preganjala vizije Lorraine Warren v filmskem hitu PRIKLICANO ZLO, v vlogi čiste zlobe pa se ponovno izkaže Bonnie Aarons.

 

Grozljivko leta NUNA si že lahko ogledate na velikih platnih po Sloveniji. DIstributer filma je Blitz Film & Video Distribution.