NOVI PROGRAM CINESTAR TV 2 HD PRINAŠA ŠE VEČ FILMOV

CineStar TV Channels bo potešil filmsko žejo svojih gledalcev z lansiranjem novega vrhunskega filmskega programa CineStar TV 2 HD, ki bo s predvajanjem začel februarja. Za največje filmofile so pripravili skrbno izbrane filmske poslastice za filmski program za vse generacije.

 

Odlični rezultati iz leta v leto rastoče gledanosti programov CineStar TV potrjuje zanimanje in nepotešljivo lakoto za filmskimi programi, kjer se predvajajo le izbrane vsebine.

 

Da bi vsem gledalcem ponudili še več želenih filmskih vsebin ter še bolj zadovoljil ljubitelje filmov, se je skupina filmskih programov CineStar TV Channels odločila za ustanovitev novega programa CineStar TV 2 HD.

 

CineStar TV 2 HD je filmski program za vse generacije, namenjen filmskemu občinstvu z izbranim okusom ter prilagojen družinskemu vzdušju. Ravno na tem programu boste lahko našli najboljše filmske vsebine na enem mestu, saj bo CineStar TV 2 HD predvajal zgolj izbrane filmske uspešnice, nominirane in nagrajene filme, večne klasike ter izbrane nadaljevanke in komične nanizanke.

 

tržišču. Opazili smo, da je veliko filmskih programov z različnimi vsebinami, noben od njih pa ne zajema zgolj najboljših filmskih vsebin. Ravno zato smo ustanovili CineStar TV 2 HD, da bi lahko gledalci preklopili na en program in imeli na voljo vse zaželene vsebine –  na enem mestu!“ – Tomislav Vinceković, direktor Duplicato Media d.o.o.

 

Filmi, filmi in samo filmi

 

Da bi zadovoljili vse generacije, ne bo manjkalo vsebin za vso družino in zagotovo tudi ne za najmlajše gledalce.

 

Za najpredanejše filmofile so pripravljene tudi ekskluzivne reportaže s snemanj iz najslavnejših hollywoodskih studiev, intervjuji z vrhunskimi igralskimi zvezdniki in režiserji ter množica kratkih posnetkov iz zakulisja.

 

 „V prvem mesecu dni predvajanja novega filmskega programa CineStar TV 2 HD lahko gledalci pričakujejo veliko število novih naslovov in kultnih filmov, za vsakogar nekaj. Tako se bodo na programu znašli oskarjevci, kot je humorna drama I, Tonya (Jaz, Tonya) z Margot Robbie v glavni vlogi, Spielbergov The Post (Zamolčani dokumenti) s fantastičnima Meryl Streep in Tomom Hanksom ter Silver Linings Playbook (Za dežjem posije sonce) z Jennifer Lawrence in Bradleyjem Cooperjem. Gledalci bodo prav tako imeli priložnost videti filmske uspešnice, kot je adrenalinska akcija Need For Speed (Need For Speed: Želja po hitrosti), ter najprivlačnejše izbrane naslove, kot so Killing Them Softly (Ubij jih nežno) z Brad Pittom ter Legend (Legenda) s Tom Hardyjem”.  – Denis Borić, programski urednik CineStar TV Channels

 

Potopite se v glamurozni svet Hollywooda ob še boljši izkušnji gledanja televizije, saj se bo program CineStar TV 2 predvajal v visoki HD ločljivosti z 5.1 audio surround formatom zvoka.

 

CineStar TV, ki že več kot deset let oddaja vrhunske filmske uspešnice, bo s prihodom novega programa postal CineStar TV 1. Poleg vseh novosti na novem programu CineStar TV 2, je pripravljen tudi raznolik in pester spored na programu CineStar TV 1, najbolj gledanem programu iz leta v leto.

Zato specite pokovko, udobno se namestite v naslonjače in se pripravite za celodnevno uživanje pred malimi zasloni. Program CineStar TV 2 HD kot sedmi program skupine CineStar TV Channels bo začel s predvajanjem 3. februarja, dostopnost pri ponudnikih pa lahko preverite na CineStar TV Channels web stranici pod rubriko PONUDNIKI.

Da ne bi zamudili svojih najljubših filmskih vsebin, dnevno spremljajte spored predvajanja na spletni strani programov v rubriki SPORED, kot tudi na družbenih omrežjih FACEBOOK in INSTAGRAM.

 

CineStar TV Channels – O nas

 

Skupina CineStar TV Channels filmskih programov je iz leta v leto na samem vrhu po gledanosti. S svojimi šestimi z žanrsko obarvanimi programi CineStar TV 1, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD in CineStar TV Premiere 2 HD je na voljo skoraj pri vseh ponudnikih v sedmih državah v regiji ter zajema več kot štiri milijone gospodinjstev, zdaj pa je tu še novi CineStar TV 2 HD, obogaten s še več filmskimi vsebinami.

 

S tem omogočamo gledalcem ogled več kot 144 ur filmov in nadaljevank dnevno, ker pa je vsak program žanrsko obarvan, si lahko v vsakem trenutku na enem od programov izberete film ali nadaljevanko po trenutnem počutju. Za prosto in neomejeno izbiro vsebin, ki si jih želite ogledati, je na voljo tudi ponudba video-on-demand CineStar Premiere Plus.

 

Če še n imate dostopa do programov skupine CineStar TV Channels, jih poiščite pri svojem ponudniku, saj pripravljamo v letu 2020 vrsto prijetnih presenečenj.