NOVI NAPOVEDNIK NESTRPNO PRIČAKOVANEGA FILMA TEGA POLETJA – VALERIAN IN MESTO TISOČERIH PLANETOV

Predstavljamo vam najnovejši napovednik nestrpno pričakovanega filma VALERIAN IN MESTO TISOČERIH PLANETOV, vizualno spektakularne nove filmske pustolovščine Luca Bessona, ki je ustvaril že mojstrovine, kot so Peti element in Lucy.
Film, ki vas bo navduševal to poletje, temelji na revolucionarni seriji stripov Valérian and Laureline, ki so navdihnili že celo generacijo umetnikov, pisateljev in filmskih ustvarjalcev.

 

V 28. stolerju Valerian (Dane DeHaan) in Laureline (Cara Delevingne) sestavljata moštvo posebnih operativcev, zadolženih za vzdrževanje reda in miru na območjih, poseljenih z ljudmi. Na poseben ukaz ministra za obrambo se podata na nalogo v prečudovito mesto Alfa – nenehno razširjajočo se metropolo, v kateri so se skozi stoletja srečevala bitja iz celotnega vesolja in si izmenjevala znanje, inteligenco in kulturna izročila. A v središču te živahne metropole tiči temačna sila, ki ogroža mirni in miroljubni obstoj tako imenovanega mesta tisočerih planetov, zaradi česar morata Valerian in Laureline razkrinkati to roparsko nastrojeno nevarnost in očuvati ne le Alfo temveč tudi prihodnost celotnega vesolja.

 

Film Valerian in mesto tisočerih planetov si boste na velikih platnih lahko ogledali od 20. julija dalje, tudi v 3D verziji. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.