NOVI FILM MICHAELA B. JORDANA PODIRA REKORDE NA KINOBLAGAJNAH – CREED III USTVARIL NAJBOLJŠI OTVORITVENI VIKEND FRANŠIZE V SLOVENIJI!

NOVI FILM MICHAELA B. JORDANA PODIRA REKORDE NA KINOBLAGAJNAH

CREED III

NAJBOLJŠI OTVORITVENI VIKEND FRANŠIZE V SLOVENIJI

 

 

Pretekli konec tedna je v kinematografe po vsem svetu prišel CREED III, novi film Michaela B. Jordana, ki je poleg glavne vloge Adonisa Creeda, prevzel tudi režisersko taktirko v tretjem delu slavne franšize.

 

CREED III je poleg prevlade na kinoblagajnah zabeležil tudi rekordno otvoritev za franšizo. Z zaslužkom na globalni ravni, ki je ob koncu tedna znašal 100,4 milijona ameriških dolarjev, je podrl otvoritveni rekord franšize CREED in ostalih športnih franšiz vseh časov.

 

Nova kinematografska uspešnica studijev Warner Bros. in MGM, v distribuciji Blitz filma, podira rekorde tudi v domačih kinematografih. Tretji del je v otvoritvenem vikendu v kina privabil kar 170% več gledalcev kot CREED II in 140% več gledalcev kot prvi del franšize. Creed III je zabeležil tudi najboljšo otvoritev filma z Michaelom B. Jordanom v glavni vlogi v Sloveniji.

 

Poleg Michaela B. Jordana v filmu igrajo še Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent in Phylicia Rashad.

 

CREED III, v distribuciji Blitz filma, si enostavno morate ogledati na velikih platnih, saj le tako lahko občutite in slišite vsak udarec ter vidite vsako kapljico znoja in krvi.

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                 https://www.facebook.com/BlitzSlovenija/
Instagram:                 https://www.instagram.com/blitzslovenija/
YoutTube:                  https://www.youtube.com/@BlitzFilm2012