NOVA NADALJEVANKA: ARCHER NA CINESTAR TV COMEDY&FAMILY PROGRAMU

Od 6. julija lahko na programu CineStar TV Comedy&Family spremljate novo nadaljevanko, ki je osvojila vse ljubitelje risanih nanizank, Jamesa Bonda in humorja, ki se spogleduje z mejami dobrega okusa. Archerja bomo vrteli od ponedeljka do četrtka v večernem terminu po dve epizodi skupaj – in ko se boste nanjo navadili, vam bo to še premalo!

 

Gre za idealno mešanico intrige, kakršna odlikuje bondiade, in družinskih zdrah in težav, kakršne poznamo iz nadaljevanke Odbita rodbina. Glavni junak nadaljevanke je elegantni super vohun Sterling Archer (glas mu posoja H. Jon Benjamin), ki ga tarejo problemi svetovnega vohunstva in lastne disfunkcionalnosti. Možak je hitrega jezika, očarljiv in skrajno egoističen. Okoli njega se vedno tare hitrih avtomobilov, prečudovitih oblačil in božansko lepih žensk, glavne preglavice pa mu povzroča mama Malory (glas Jessice Walter), ki je hkrati tudi šefinja agencije, v kateri Archer službuje – ISIS.

 

Poleg mame mora v agenciji delati s svojim nekdanjim dekletom, fatalko Lano Kane (glas Aishe Tyler) in njenim novim fantom Cyrilom (glas Chrisa Parnella), ki je po Archerjevem mnenju navadna zguba. Okoli Archerja se ves čas slini Cheryl, Maloryjina tajnica, ki vsekakor nima povsem pospravljenega podstrešja.

 

Moštvo dopolnjuje Pam (Amber Nash), vodja kadrovske službe, ki nadvse rada razkriva skrivnosti zaposlenih pri Isisiu. Rada opravlja, njeno najljubše orodje za prenašanje sporočil sodelavcem pa je igračka v obliki delfina, ki jo postavi na svojo dlan in se pretvarja, da delfinček govori. Navkljub vsemu pa ima Pa skrite sposobnosti, ki bodo presenetile vse agente v Isisu.

 

 

Archer je nadaljevanka, ki vas bo osvojila s svojim bridkim in črnim humorjem, popolnim pomanjkanjem diskretnosti in neverjetnimi situacijami. Pripravite se za poletno pustolovščino z Archerjem – od 6. julija na pogramu CineStar TV Comedy&Family.