NOVA ANIMIRANA USPEŠNICA: PALČKI POMAGALČKI

Pripravite se na novo sinhronizirano animirano uspešnico izpod peresa režiserja filma Trd oreh in producenta filma Shrek

 

Klara in njena mama se selita. Že spet! In to v razpadajočo staro bajto, polno vrtnih palčkov! Klara kmalu odkrije, da ima hiša grozljivo skrivnost: ko je nekega dne po šoli sama doma, z radovednim sosedom Liamom ugotovita, da so palčki pravzaprav živi. Izkaže se, da že štiri leta varujejo naš planet pred nadležnimi malimi pošastmi trogi, ki so iz svoje dimenzije prek portala zavzeli hišo. Edina rešitev, ki lahko zaustavi pošastna bitjeca, pade v napačne roke v Klarini šoli, in tako se morata dekletce in Liam povezati z razpuščeno skupino palčkov, da odženejo troge in rešijo svet.

 

Slovenske glasove so glavnim junakom posodili Tina Ogrin (Klara), Mirko Medved (Zmrda), Aleksander Golja (Liam), Katja Ogrin (Katarina), Ksenija Urbanc (Brigita), Mihael Mažgon (Žan) in Marko Medved (Zuk).

 

Ta vikend bodo otroci in njihovi starši prišli na svoj račun, saj bodo Palčki pomagalčki poskrbeli za pestro dogajanje po vsej Sloveniji.
V Cineplexxih se bo v soboto, 3. februarja odvijal DRUŽINSKI DAN. Med 15.00 in 17.00 otroke čakajo poslikave obraza, otroški kotiček s pobarvankami in baloni.

V Koloseju ljubljana bo v soboto in nedeljo, 3. in 4. februarja, potekal DRUŽINSKI VIKEND. Od 11:00 do 17:00 bodo organizirane otroške animacije – otroci bodo izdelovali palčkove kape.

V Kinu Bežigrad bo v soboto, 3. februarja, od 9.30 ure dalje potekala BREZPLAČNA OTROŠKA DELAVNICA. Otroci bodo skupaj z animatorkami veselo ustvarjali kapice in druge pripomočke za palčke, po tem si pa skupaj ogledali film.

 

Animirani film PALČKI POMAGALČKI si boste na velikih platnih v sinhronizirani verzji lahko ogledali že od tega četrtka, 1. februarja. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.