NEKAJ PREMIERNIH RAZLOGOV, DA DECEMBRA OSTANETE DOMA!

Filmska zima na premierni televiziji za zmrznit!

 

Začutite duha premiernega filmskega vzdušja, udobno se namestite pred svojimi malimi ekrani in preklopite na CineStar TV Premiere programa. Letos naredite božične praznike in zimo drugačno s premierno televizijo za zmrznit!

V filmski zimi ne bo manjkalo dobre zabave, saj prinašata CineStar TV Premiere programa kar nekaj razlogov, da se lahko to zimo sprostite in uživate v toplem domu ter se prepustite filmski čarovniji:

  • Florence (Slavno neslavna Florence)

Zažarite pod odrskimi lučmi s filmom, nominiranim za kar dva oskarja! Slavna Florence se je odpravila v operne vode, toda ali gre tu zares za nadarjeno operno zvezdo? Če niste dovolj pogumni, da za trenutek resnično zažarite kot prava operna zvezda, si oglejte, kako je šlo to od rok Slavno neslavni Florence ter presodite sami. Zakaj bi se spravljali v zadrego na karaokah, ko lahko gledate Meryl Streep in Hugh Granta ter se učite na tujih napakah?

  • Office Christmas Party (Božična žurka v pisarni)

Organiziranje zabave je utrujajoče, vendar želite pripraviti žur leta, ki bo ostal v spominu? Naj vas ne skrbi organizacija, kar sami se povabite na njihovo zabavo! Slavni igralski par Jennifer Aniston in Jason Bateman bosta priredila do zdaj še nikoli videno žuranje do jutranjih ur, in to nikjer drugje kot v – pisarni. Čas in kraj: 23. december ob 21.45, CineStar TV Premiere 1.

 

  • Bad Santa 2 (Pokvarjeni Božiček 2)

Še niste siti norih zabav? CineStar TV Premiere programa predstavljata premierno in najnevarnejšo zabavo vseh časov. Billy Bob Thornton je znova skočil v Božičkov kostum in nam postregel z nadaljevanjem kultne, povsem drugačne božične komedije! Še bolj utrganemu dedku, ki pije, preklinja in ropa trgovska središča, se pridruži zvesti pomagač, palček. Koliko resnice je v tem, da so palčki zlobni, pa nam bo pokazal Tony Cox. Vlogo mame porednega dedka je prevzela Kathy Bates, ki je v resničnem življenju od nevsakdanjega antijunaka te zgodbe starejša komaj sedem let.

  • Hacksaw Ridge (Greben rešenih)

Oddahnite si od norih komedij in si oglejte dobitnika dveh prestižnih oskarjev! December na CineStar TV Premiere programih vam prinaša še eno mojstrovino Mela Gibsona, ki vas bo tako pritegnila, da boste želeli pred malimi zasloni pričakati celo novo leto. Kako tudi ne, saj si ta neverjetna, navdihujoča in predvsem resnična zgodba zasluži samo pohvale. V vlogi pogumnega vojaka se je odrezal nadarjeni Andrew Garfield, zvezdniško zasedbo pa sta dopolnila še Sam Worthington in Teresa Palmer.

 

 

  • Black Sails: Final Season (Črna jadra: Zadnja sezona)

Za tiste, željne toplih krajev in počitnic, so tu slavni pirati, ki vas bodo ogreli v teh zimskih dneh. Odpravite se na gusarsko pustolovščino z zadnjo sezono Črnih jader, ki bodo na sporedu od 11. do 26. decembra, in to od ponedeljka do četrtka v večernem terminu.

Če želite ob letošnjih božičnih praznikih in zimi pričarati drugačno vzdušje, vam predlagamo, da to naredite ob premiernih filmskih uspešnicah. Začutite duha zimskega časa, udobno se namestite pred svoje male ekrane, preklopite na CineStar TV Premiere programa in izberite svoj najljubši film ali nadaljevanko.

 

 

 

Dolga, mrzla zima je prijetnejša ob premiernih uspešnicah in filmih, ki so se predvajali v kinematografih, zdaj pa si jih lahko ogledate komaj 12 do 16 mesecev po svetovni kino premieri. CineStar TV Premiere filmska programa omogočata gledalcem ogled priljubljenih filmskih vsebin in nadaljevank v visoki HD ločljivosti, 24 ur na dan, s slovenskimi podnapisi in brez oglasov. Če za vas teh pet razlogov ni dovolj, da bi ostali doma, ne skrbite, saj vam pripravljamo še veliko več! Program predvajanja vseh filmov in programov celotne CineStar TV Channels skupine televizijskih programov si lahko ogledate na SPORED.