NE ZAMUDITE MARATONA SOMRAK NA PROGRAMU CINESTAR TV

Eno od najpogostejših vprašanj v preteklem letu je bilo, kdaj bodo CineStar TV Channels zavrteli vse dele Somrak sage. Dobro novico imamo!

 

Somrak saga je nastala po istoimenski seriji knjižnih uspešnic, filme po njej pa so posneli v razdobju med leti 2008 in 2012. Naj so vam filmi pri srcu ali ne, priznati morate, da se je v tistih letih v kinu filmov v kinu kar trlo, a o Somraku se je šepetalo prav povsod. Za nekatere »guilty pleasure«, za druge zgolj navaden užitek; v vsakem primeru se je Somrak saga zacementirala v filmsko zgodovino kot ena najbolj priljubljenih romantično fantastičnih franšiz vseh časov.

 

Eno od najpogostejših vprašanj, naslovljenih na CineStar TV Channels leta 2019 prek družabnih omrežij in na informacijski elektronski naslov, se je nanašalo na prikazovanje vseh delov sage. Prošnje so uslišane, saj bomo prav vse filme iz franšize Somrak saga zavrteli med 28. januarjem in 1. februarjem ob 19h na programu CineStar TV.

 

Filmi so v petih letih navrgli prek 3,3 milijard dolarjev in v zvezdniško orbito izstrelili svoje tri glavne igralce –Roberta Pattinsona, Kristen Stewart in Taylorja Lautnerja. Četudi se je Pattinson odtlej distanciral od filmov in se zjasnil, da so mu knjige bolj pri srcu, mu oboževalci tega niso zamerili.

 

Karkoli si že mislite o tej sagi, je nedvomno, da število oboževalcev in višina zaslužka govorita zase. Uživajte v maratonu in ob programu CineStar TV!

 

SPORED PRIKAZOVANJA SOMRAK SAGE

28. januar ob 19:00 SOMRAK

29. januar ob 19:00 SOMRAK SAGA: MLADA LUNA

30. januar ob 19:00 SOMRAK SAGA: MRK

31. januar ob 19:00 SOMRAK SAGA: JUTRANJA ZARJA, 1. del

1. februar ob 19:00 SOMRAK SAGA: JUTRANJA ZARJA, 2. del