NASLEDNJIH 13 VEČEROV NE HODITE VEN IN NIKOGAR NE PUSTITE NOTER!

Svet, kjer zlo premaga dobro, strah pa narekuje bitje srca!

 

Ljubljana, 18. oktober. 2017 – Ste dovolj pogumni za filmski program, ob katerem vam zledeni kri v žilah? Ljubitelji filmov katastrof, strahu in groze s pošastmi, zaradi katerih se bojite zatisniti oči, bodo končno prišli na svoj račun, saj CineStar TV Fantasy odpira vrata srhljivega filmskega sveta! Grozljive zgodbe, kjer pošasti, duhovi, morilci in nadnaravna bitja ne poznajo usmiljenja!

 

Kolikokrat ste imeli občutek, da vam nekdo sledi, ozirali ste se in prisluškovali skrivnostnim zvokom, ob sami misli na odsev v ogledalu pa vam je vzelo dih? Ste dovolj pogumni, da ostanete budni ob filmih, ki so tako grozljivi, da si jih hkrati želite nehati gledati, pa ne morete? Vsak večer od 19. oktobra naprej vas pričakuje izbruh grozljivk in hororjev, ki nadzorujejo vaš utrip, impozantni prizori groze pa bodo kriveiza vaše strahove in neprespane noči.

 

Začetek ciklusa večerov strahu in groze se začne z grozljivko Noč morskih psov, ki vas bo že v prvih minutah potegnila v mračne globine. Naslednje večere rezervirajte za beg pred klasičnim, srečnim koncem in bodite priče eni od redkih zgodb, kjer zlo premaga dobro. Edinstvene zgodbe brez srečnega konca lahko najdete v impresivnem prvem in drugem delu uspešnice Poslednje izganjanje hudiča, ki je občinstvu po vsem svetu jemala dih. Medtem ko je izganjanje žgečkalo domišljijo gledalcev, pa so ulice postale smrtno nevarne, saj se po njih potika Elijah Wood kot serijski morilec s čudnim fetišem v filmu Manijak. Zato bodite previdni in ne verjemite niti lastnim očem, saj so lahko orodje srhljivih vizij. To vam lahko potrdi Jessica Alba v filmu Oko, kjer bo dokazala, kakšno moč ima domišljija.

Srhljivo vrsto grozljivk bo obeležil grozljivi Izvirni nagon, ki bo končno prinesel na plan strašne družinske skrivnosti. Ne zamudite grozne zgodbe z Josh Hartnettom o mestu, ki se za mesec dni pogrezne v temo v filmu 30 dni teme, odkrijte nerazumljive sile in skrivnosti obsedenosti skozi napeti triler Silent Hill: Odkritje, vsi tisti, ki niso ljubitelji dneva zaljubljenih, pa bodo navdušeni nad načrtom Jensena Acklesa, ki bo valentinovo spremenil v pravo grozo v filmu Krvavo valentinovo.

Če boste preživeli teh 12 večerov strahu in ne boste zbežali iz sveta groze, vas 31. oktobra čaka nekaj nepričakovanega! Vse, kar mislite, da veste, pa ne veste, saj v psihološkem trilerju Prebujenje niti ena metoda ne bo dovolj, da pojasni nepojasnljive pojave.

 

 

S tem napetim maratonom 13 dolgih večerov groze doživite neponovljivo izkušnjo, prežeto z novimi strahovi na CineStar TV Fantasy programu, namenjenemu temu, da v njegovih filmskih vsebinah uživajo vsi, ki imajo radi neverjetne zgodbe, fantastična bitja, nadnaravne in mitološke pojave, ki vam poženejo kri po žilah in vam omogočijo najintenzivnejšo filmsko izkušnjo. CineStar TV Fantasy je edinstven filmski program v regiji, ki združuje zvrsti, kot so misterij, fantazijske filme, filme strahu in groze, ZF in pustolovščine.

Program predvajanja filmov in program celotne CineStar TV Channels skupine televizijskih programov si lahko ogledate na SPORED.