NAJBOLJŠI FILMI, KI JIH NE ŽELITE ZAMUDITI, SO NA FILMSKIH PROGRAMIH CINESTAR TV CHANNELS!

Pet kanalov, tristo filmov vsako minuto, sto dvajset ur na dan, je delo ljudi, ki obožujejo filme, živijo za smeh in veselje, doživljajo dramo in akcijo, da bi se približali svojim idealom, filmom, vam … Najboljši filmi, ki jih ne želite zamuditi, so na CineStar TV Channels!

CineStar TV Channels skupina filmskih programov predvaja svoj televizijski program v skladu z željami zvestih gledalcev in omogoča najzabavnejšo in najboljšo izkušnjo.

Zvezdi naših filmskih programov, CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2, predvajata premierne naslove, ki so se predvajali v kinematografih, in to komaj 12 do 16 mesecev po začetku predvajanja v kinu! Razen premiernih filmskih vsebin omogočata programa CineStar TV Premiere 1 in 2 vrhunsko izkušnjo gledanja televizije brez prekinitve filmov z oglasi, gledate pa ju lahko tudi v HD ločljivosti. V CineStar TV Channels skupini so tudi družinski filmski program za vse generacije CineStar TV, za ljubitelje akcije je tu eksplozivni in adrenalinski filmski program CineStar TV Action&Thriller ter neizogibni, srhljivo dober CineStar TV Fantasy – edinstveni  program na tržišču, ki združuje zvrsti, kot so misterij, fantazijski filmi, pustolovščine, filme katastrof ter grozljivke z bitji, ob katerih vam zledeni kri v žilah.

 

 

S toplejšim vremenom pa prinašata CineStar TV Premiere programa gledalcem številne premierne uspešnice, ki so še pred letom dni polnile kino dvorane. Tako bodo v poletnih mesecih med drugim premierno predvajani tudi akcijska kriminalka Zločinski um z Ryanom Reynoldsom in Kevinom Costnerjem v glavnih vlogah, vojna drama Nadzor z neba z oskarjevko Helen Mirren ter nadaljevanje odštekane komedije Moja obilna grška poroka 2. Dodatno pa nas bosta ogrela še hollywoodska frajerja Ryan Gosling in Russell Crowe v komediji Prava fanta ter biografska drama Človek, ki je poznal neskončnost z zvezdo filma Revni milijonar Devom Patelom. Druga sezona nadaljevanke Čarobno mesto nas popelje v Miami davnih 50-ih prejšnjega stoletja in v čas mafijskih obračunov, medtem ko bo za razkrivanje umazanih zarot poskrbel Idris Elba v akciji Dan padca Bastilje.

 

Program predvajanja filmov in programe celotne skupine televizijskih programov si lahko ogledate na SPORED