MOŽ IZ PRIHODNOSTI PRIHAJA NA CINESTAR TV 1 PROGRAM

Niste pretirani oboževalci mrakobne tematike? Maja vas vpeljujemo v svet pravih iger, igričarjev in potovanja skozi čas! ZF komedija Mož iz prihodnosti prihaja izpod peresa Setha Rogena in predstavlja povsem drugačne junake od tistih, ki smo jih vajeni gledati.

 

Junaštvo v Možu iz prihodnosti ne temelji na klasični preobrazbi iz navadnega človeka v superjunaka, temveč na čisto navadnem igričarju, ki postane s svojega stola zadnje upanje človeštva. Če ste se kdaj vprašali, kako bi zgledala vaša priljubljena video igrica v živo, boste morali na odgovor čakati komaj do 4. maja ob 20.00, ko bomo začeli predvajati so zabavno in razgibano nadaljevanko.

 

Spoznajte glavne like

 

Josh Hutcherson ima glavno vlogo Josha v Možu iz prihodnosti, ki obožuje video igre, preživlja pa se kot šolski hišnik. Hutchersona najbolje poznamo po vlogi Peeta Mallarka v filmih Igre lakote, v tej nadaljevanki pa pokaže svojo drugo, humoristično plat igre.

 

 

Eliza Coupe je Tigrica, močan in samostojni lik iz Josheve priljubljene igrice, ki je avtoriteta, s katero ni šale. Tigrica resno vzame svojo nalogo reševanja vesolja, zato bo skušala z rahlo asocialnimi veščinami obvladovati impulzivno nrav svojih partnerjev s hladnokrvnim izrazom in zajedljivimi pripombami.

 

 

Dereka Wilsona morda poznate iz nadaljevank Rectify in Pridigar, tukaj pa je zažarel! Volk je Tigričin partner, ki jo spremlja v vseh nalogah in mu Mož iz prihodnosti povzroči nemalo težav, ko mu spelje partnerko, tako poslovno kot zasebno. Besen in nepriseben je hkrati tudi najzabavnejši lik v nadaljevanki.

 

 

Ne zamudite premiernega predvajanja na CineStar TV 1

 

Prvi dve sezoni te nore, pustolovske in presenetljivo smešne nadaljevanke lahko spremljate od 4. maja na CineStar TV 1. Od ponedeljka do četrtka ob 20.00 vse do 25. maja si rezervirajte prostor pred malimi zasloni in se spustite v noro mešanico resničnosti in video iger!