MED TEMI POČITNICAMI SE GLEDAJO RISANKE! PRILJUBLJENI ANIMIRANI FILMI ZA VSO DRUŽINO NA PROGRAMU CINESTAR TV 1

Kolikokrat ste v pogovoru s prijatelji  že zavzdihnili: Joj, ko bi se le lahko vrnil v čas, ko me je skrbelo le, katero risanko si bom tisti dan pogledal? Vemo. In vas čisto razumemo. Glede na to, da se bližajo šolske počitnice in s tem čas, ko bodo najmlajši člani družin dneve preživljali in uživali brez vsakodnevnih učnih obveznosti, so se programi  CineStar TV odločili, da jim to obdobje kar najbolje popestrijo: zanje so izbrali najlepše risane filme, ki bodo od 14. do 24. aprila na sporedu sleherni dan, in to okoli 19h na CineStar TV 1. In če vaši najmlajši iz kakršnega koli razloga te zabavne minute zamudijo, bo vsak film na voljo v ponovitvi takoj naslednji dan okoli 13h.

 

Zabava ne le za šolarje temveč za celotno družino se začne 14. aprila, ko bo na sporedu risani film Hiša velikega čarodeja (The House of Magic). V tej pustolovščini se mali muc Blisk vtihotapi v dvorec nekdanjega čarodeja in se kaj hitro privadi na življenje z novimi sostanovalci. A kot se v življenju pogosto zgodi, stari čarodej  na žalost pristane v bolnišnici, njegov nečak pa skuša nastalo situacijo izkoristiti in hišo prodati. Ko se Blisku to posveti, združi moči s svojimi prijatelji in ob številnih zvijačnih manevrih na koncu dosežejo, da dvorec ne bo prodan. V petek, 15. aprila, lahko z najmlajšimi uživate v premiernem predvajanju Velikega popotovanja (The Big Trip). Pustolovščina se začne, ko neka štorklja po pomoti na napačen naslov dostavi dojenčka pando –  in sicer družini nekega medveda;  kaj se zgodi potem, poglejte v tem zabavnem izdelku scenarista, ki je zaslužen za animirane uspešnice, kot sta Madagaskar in Živalska konferenca. Konec tedna bo za najmlajše še posebej zanimiv, saj bodo lahko uživali v premieri  Jurija in pogumnih vitezov (Justin and the Knights of Valour),  ki bo na sporedu v soboto ob 18.55; nedeljski termin ob 19.10 pa je namenjen premieri pustolovščin zabavnega in simpatičnega velikana Linka v risanem celovečercu Gospod Link: V iskanju izgubljenega doma (Missing Link).

 

Drugi teden šolskih počitnic prinaša še večji odmerek zabave: ponedeljek, 18. april, je tako rezerviran za premiero favna po imenu Mun, ki postne varuh Lune – njegove dogodivščine v risanki Mun: Varuh Lune (Mune) bo na sporedu ob 19.05. Pobeg s planeta Zemlja (Escape from Planet Earth) v torek ob 19.00 prinaša 86 minut nepozabne vesoljske pustolovščine. V sredo vabimo celotno družino, da se ob 19.00 pridruži trinajstletnemu Adamu, ki se podaja na pustolovščino, na kateri bo iskal svojega očeta, pri tem pa odkrije, da je ta dejansko legendarni Bigfoot – v risani uspešnici Mali Bigfoot (The Son of Bigfoot).

 

Če rečemo, da govorimo o “malem robotku z neverjetnimi sposobnostmi, s silno močjo in čistega duha,” je povsem jasno, da gre za animirani izdelek za vse generacije Astro Boy – pridružite se mu na njegovem popotovanju v četrtek, 21. aprila, ob 19.00. Dogodivščine srčkane veveričke Sandija in njegovega podganjega prijatelja Frenda lahko spremljate  22. aprila v risanki Trd oreh (The Nut Job) – na sporedu je ob 19.05; nadaljevanje, Trd oreh 2, pa si oglejte takoj naslednji dan ob 19.00. In kot posladek ob koncu tedna pod skupnim nazivom Risanke za vse bo v nedeljo, 24. aprila, ob 19.05 na sporedu še brezčasni Asterix: Domovanje bogov (Asterix: The Land of the Gods).