MALI ŠEF – KONEC JE IGRIC! POSEL BO TREBA VZETI V SVOJE ROKE!

MALI ŠEF – ŠKRBAST IN NEUSMILJEN!

 

Ustvarjalci zabavnih animacij Madagaskar in Megaum predstavljajo komično zgodbo o 7-letnem Timu, katerega življenje na glavo obrne novi bratec. Čeprav starši ne opazijo ničesar nenavadnega, se čudaški dojenček zdi Timu ves čas sumljiv in nekega večera res odkrije, da bratec lahko govori, hodi in snuje nenavadne načrte. Mali šef mu razloži, da morata skupaj ustaviti zlobneža Francisa, ki želi človeštvu ukrasti ljubezen. Da bi starše in svet rešila pred temačno prihodnostjo, brata združita moči in s pomočjo brezmejnega otroškega kaosa poskrbita za nepozabno pustolovščino.

 

Poleg široke komične note sta srčnost zgodbe in neovrgljiva očarljivost likov pritegnila tudi producentko Ramsey Naito: »Zgodba odseva moje lastno življenje. Moj starejši sin je imel sedem let, ko sem rodila najmlajšega, in bil je hudo ljubosumen – natanko tako kot naš glavni junak Tim. Takoj sem se našla v zgodbi o bratih,« pove Naitova. »Všeč mi je, da v tem filmu častimo moč otroške domišljije

 

Risani celovečerec, ob katerem se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki, tako mladi kot stari, je navdihnila knjižna uspešnica Marle Frazee. Glasove likom sinhronizirani različici posojajo Primož Ekarta, Uroš Maček, Štefan Kušar, Tjaša Železnik, Matevž Müller, Sebastijan Kušar, Uroš Buh (ki je sinhronizacijo tudi režiral), Julija Golob in drugi.

 

Animirano komedijo MALI ŠEF (sinhronizirano) si boste na velikih platnih lahko ogledali predpremierno že za velikonočne praznike, od 15. aprila dalje, tudi v 3D. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.