LIGA PRAVIČNIH – PREDPRODAJA VSTOPNIC SE JE PRIČELA!

Sami ne moramo rešiti sveta! Zato bomo 16. novembra dobili pomoč Batmana, Čudežne ženske, Aquamana, Flasha in Kiborga! Prvič v zgodovini filma bodo združili svoje moči in se podali v boj zoper mračne sile, ki ogrožajo človeštvo. Edinstven dogodek, ki ga enostavno ne smete zamuditi. In da boste ta zgodovinski trenutek lahko doživeli med prvimi, so vstopnice že v prodaji v vseh večjih kinodvoranah po Sloveniji!

 

S povrnjeno vero v človeštvo in prevzet od nesebičnega vedenja Supermana Bruce Wayne za pomoč prosi svojo novo zaveznico, Diano Prince. Svetu grozi napad največje sovražne sile vseh časov, zato se Batman in Čudežna ženska skupaj podata poiskat zaveznike, super junake, ki bi jima priskočili na pomoč v boju zoper temačne sile, kot jih svet do zdaj še ni videl. Kljub izredno močni sestavi super junakov – Batman, Čudežna ženska, Aquaman, Kiborg in Flash – vse kaže na to, da je svetu odbila zadnja ura.

 

Odlična igralska zasedba Gal Gadot, Amy Adams, Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller in Ray Fisher bo pod režijsko taktirko Zacka Snyderja (Batman proti Supermanu: Zora pravice in Jekleni mož) in Jossa Whedona (Maščevalci) zablestela kot Čudežna ženska, Lois Lane, Batman, Superman, Aquaman, Flash in Kiborg!

 

Vsi skupaj se združimo od 16. novembra v kinih. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.