LADY GAGA IN BRADLEY COOPER V FILMU: ZVEZDA JE ROJENA!

Bradley Cooper, štirikrat nominiran za nagrado oskar (Ostrostrelec, Ameriške prevare, Za dežjem posije sonce) in večkrat nagrajena glasbena zvezdnica Lady Gaga, za katero je to igralski prvenec, bosta skupaj zavzela velika platna v novem filmu ZVEZDA JE ROJENA. Med drugim pa je film tudi režijski prvenec Bradleya Cooperja.

 

Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

 

Poleg Cooperja in Gage v filmu igrajo še Andrew Dice Clay, Dave Chappelle in Sam Elliot. Lady Gaga, ki je prejela oskarja za pesem “Til It Happens To You“, v filmu poje originalne pesmi, ki jih je napisala skupaj s Cooperjem in nekaterimi drugimi umetniki, med katerimi so tudi Lukas Nelson, Jason Isbell in Mark Ronson. Vsa glasba v filmu je avtorska, originalna in posneta v živo.

 

Film so producirali Bill Garber, Jon Peters, Bradley Cooper, Todd Phillips in Lynette Howell Taylor. Izvršni producenti so Ravi Mehta, Basil Iwanyk, Niija Kuykendall, Sue Kroll, Michael Rapino in Heather Parryserveas, scenaristi pa Eric Roth, Bradley Cooper in Will Fetters.

 

Težko pričakovana filmska in glasbena poslastica ZVEZDA JE ROJENA v naša kina prihaja v začetku oktobra letos. Distributer je Blitz Film & Video Distribution.