KRVAVO MAŠČEVANJE SE Z DRUGO SEZONO VRAČA NA CINESTAR TV PREMIERE 1

Tim Roth se vrača v drugi sezoni nadaljevanke Krvavo maščevanje (Tin Star), napete srhljivke, ki je s prvo sezono navdušila gledalce. Druga sezona nadaljuje natanko tam, kjer smo našega neverjetnega junaka pustili – odrezanega od civilizacije v divjini Skalnega gorovja, 700 kilometrov širokega in 4800 kilometrov raztezajočega se gorovja Severne Amerike.

 

Druga sezona se še globlje ukvarja z nenavadno versko skupnostjo, v katero se je priselila družina Jima Wortha (Tim Roth), potem ko so ga pustili samega na robi smrti in bežeč pred starši Anne Worth. Vendar pa miroljubna družina iz prerije pestuje premnoge skrivnosti, in Anna je kaj kmalu prisiljena za pomoč prositi svojega očeta. Da bi se Jim domislil, kako rešiti svojo družino, mora, sicer nerad, skleniti zavezo z ljudmi, od katerih je pravzaprav skušal pobegniti. Preživi strupeno zimo in domala smrtonosne rane in se vrne v mestece, kjer pa niso čisto vsi veseli, da ga vidijo.

 

V drugi sezoni se vrača Christine Hendricks v vlogi moralno nestabilne izvršne direktorice naftne družbe, predstavila pa se bosta še dva nova lika v podobi igralcev Johna Lyncha in Anamarie Marinca.

 

Druga sezona Krvavega maščevanja se bo vrtela od 24. februarja naprej od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na programu CineStar TV Premiere 1. Oglejte si na povednik in se pripravite na še večji kaos!