VIKEND NAJBOLJŠIH FILMOV SE NAHAJA NA PROGRAMIH CINESTAR TV

V tem kriznem obdobju je poglavitno, da vsi skupaj ostanemo doma in tako ohranimo svoje zdravje, pa tudi zdravje svojih bližnjih ter tistih, ki so v kritičnem stanju. Povsem smo prepričani, da vam je dolgčas in da ne veste, kako si kratiti čas in se zabavati! #OstaniteDoma in dovolite, da vam vsaj za kratek čas misli speljemo drugam.

 

Ob CineStar TV Channels in sedmih filmskih programih ste lahko tako blizu, kot želite; edino, kar bo nalezljivo, bodo filmske uspešnice, ki smo jih izdvojili za vas! Vikend najboljših filmov je skrbno premišljeno sestavljen, da zadovolji vse zvrsti in preference, pa tudi generacije. Izbor je obsežen, toda vrhunske akcije, ganljive drame, za umret smešne komedije, najbolj strašljive grozljivke in seveda premierni filmi so zgolj delček tega, v čemer boste lahko uživali vsak konec tedna.

 

Vikend najboljših filmov zajema najboljše naslove ob petkih, sobotah in nedeljah na vseh sedmih programih grupacije CineStar TV Channels: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy in CineStar TV Comedy&Family. Vsak konec tedna se bo na filmskih programih CineStar TV vrtel edinstven program, poln najbolj znanih uspešnic in nagrajenih filmov ter filmov, ki so še pred pičlimi nekaj meseci premiero doživeli v kinematografih. Poleg sporeda za konec tedna si lahko celotedenski spored ogledate na našem brskalniku tukaj.

 

V ponudbi svojega operaterja preverite, če so navedeni programi dostopni in odklenjeni, celoten seznam programov pa najdete tukaj.

 

Tu je izbor za konec tedna najboljših filmov od 10. do 12. aprila

 

 

PETEK, 10.4.

CineStar TV 1, 21.05 – Kristusov pasijon

CineStar TV 2, 22.30 – Ubij jih nežno

 

SOBOTA, 11.4.

CineStar TV Premiere 1, 20.00 Prvič

CineStar TV Fantasy, 20.05 – Peti element

CineStar TV Premiere 2, 22.15 – Popolna kopija

 

NEDELJA, 12.4.

CineStar TV Comedy&Family, 20.45 – Jutro zatem

CineStar TV Action&Thriller, 21.30 – Zadnji obhod

 

 

Še posebej opozarjamo na TV premieru Prvič (11.4., 20.00)

Film Prvič je posnet po svetovnem knjižnem fenomenu, ki je obnorel tudi slovenske najstnike.

Tessa Young je predana študentka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa se Tessin varni svet poruši, ko spozna skrivnostnega in motečega upornika. Dvomiti začne v vse, kar je verjela in začne se spraševati, kaj sploh hoče od življenja.