VIKEND NAJBOLJŠIH FILMOV SE NAHAJA NA PROGRAMIH CINESTAR TV

Življenje je postalo takšno, da želimo imeti v vsakem trenutku vse na dosegu roke, vsak dodatni klik pa precej vpliva na našo zbranost in izgubo prostega časa. Izbira programov, ki jih želimo gledati, je dodatna stvar, ki nam vzame čas in vsi smo se že kdaj srečali s tem, da dlje iščemo filme za ogled, kot jih gledamo.

 

Ravno zaradi tega imajo CineStar TV Channels filmski programi vse na enem mestu. Ste siti celotedenskih načrtovanj druženja, ki jih potem vsi odpovedo? Potem je čas za vikend najboljših filmov, skrbno načrtovan, da bi zadovoljil vse zvrsti in želje, pa tudi generacije. Izbira je velika, vrhunske akcije, ganljive drame, noro smešne komedije, najstrašnejše grozljivke in seveda premierni filmi pa so le delček tega, v čemer boste lahko uživali vsak vikend do konca leta.

 

Vikend najboljših filmov zajema najboljše naslove v petek, soboto in nedeljo na vseh šestih programih CineStar TV Channels skupine: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy ter CineStar TV Comedy&Family. Vsak vikend bomo na CineStar TV filmskih programih vrteli edinstveni program, poln najznanejših filmskih uspešnic in nagrajenih filmov ter filmov, ki so šele pred nekaj meseci doživeli svetovno kino premiero.

 

Celoten spored filmov za konec tedna lahko preverite na povezavi https://cinestartvchannels.si/spored/.

 

Tu je izbor za konec tedna najboljših filmov od 22. do 24. novembra

 

PETEK, 22.11.

CineStar TV, 20:30 – Časovna zanka

CineStar TV Fantasy, 20:45 – Krik, I. I II. Del

 

SOBOTA, 23.11.

CineStar TV Action & Thriller, 19:15 – Kronika podzemlja: Mesto kosti

CineStar TV Premiere 1, 20:20 – Vladar Pariza

CineStar TV Premiere 2, 20:30 – Vohun, ki me je nategnil

 

NEDELJA, 24.11.

CineStar TV Comedy&Family, 21:00 – Kuharski mojster

 

Še posebej opozarjamo na TV premieru, Vladar Pariza:

Vincent Cassel v vlogi Françoisa Vidocqa, vladarja Pariza za časa Napoleona. Za časa vladavine Napoleona Bonaparteja velja François Vidocq – edini človek, ki je pobegnil iz najhujših zaporov v Franciji – med preprostim življem Pariza za pravo legendo. Po zadnjem spektakularnem uspešnem pobegu je nekdanji zapornik tako rekoč prepuščen smrti in skuša ponikniti v pozabo pod krinko preprostega trgovca. A preteklost ga ujame, ko ga obtožijo umora, ki ga ni zagrešil. Šefu policije predlaga kupčijo: v zameno za svobodo se jim bo pridružil v boju proti podzemlju. Čeprav jim pomaga dosegati sijajne rezultate, izzove sovraštvo svojih novih kolegov policistov in bes podzemlja, ki na njegovo glavo razpiše nagrado.