VIKEND NAJBOLJŠIH FILMOV SE NAHAJA NA PROGRAMIH CINESTAR TV

V tem kriznem obdobju je poglavitno, da vsi skupaj ostanemo doma in tako ohranimo svoje zdravje, pa tudi zdravje svojih bližnjih ter tistih, ki so v kritičnem stanju. Povsem smo prepričani, da vam je dolgčas in da ne veste, kako si kratiti čas in se zabavati! #OstaniteOdgovorni in dovolite, da vam vsaj za kratek čas misli speljemo drugam.

 

Ob CineStar TV Channels in sedmih filmskih programih ste lahko tako blizu, kot želite; edino, kar bo nalezljivo, bodo filmske uspešnice, ki smo jih izdvojili za vas! Vikend najboljših filmov je skrbno premišljeno sestavljen, da zadovolji vse zvrsti in preference, pa tudi generacije. Izbor je obsežen, toda vrhunske akcije, ganljive drame, za umret smešne komedije, najbolj strašljive grozljivke in seveda premierni filmi so zgolj delček tega, v čemer boste lahko uživali vsak konec tedna.

 

Vikend najboljših filmov zajema najboljše naslove ob petkih, sobotah in nedeljah na vseh sedmih programih grupacije CineStar TV Channels: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy in CineStar TV Comedy&Family. Vsak konec tedna se bo na filmskih programih CineStar TV vrtel edinstven program, poln najbolj znanih uspešnic in nagrajenih filmov ter filmov, ki so še pred pičlimi nekaj meseci premiero doživeli v kinematografih. Poleg sporeda za konec tedna si lahko celotedenski spored ogledate na našem brskalniku tukaj.

 

V ponudbi svojega operaterja preverite, če so navedeni programi dostopni in odklenjeni, celoten seznam programov pa najdete tukaj.

 

Tu je izbor za konec tedna najboljših filmov od 2. do 4.7.

 

 

PETEK, 2.7.

CineStar TV 1, 20.45 – Sovražnik pred vrati

 

SOBOTA, 3.7.

CineStar TV Premiere 1, 21.10 – Lecji dvoboj – TV PREMIERA

CineStar TV Action&Thriller, 20.05 – Momentum

CineStar TV Comedy&Family, 20.50 – Osamljeni mož

CineStar TV 2, 21.05 – Čudo

 

NEDJELJA, 4.7.

CineStar TV Premiere 2, 20.20 – Besen

CineStar TV Fantasy, 21.05 – Nastanjeno zlo