VIKEND NAJBOLJŠIH FILMOV SE NAHAJA NA PROGRAMIH CINESTAR TV

Življenje je postalo takšno, da želimo imeti v vsakem trenutku vse na dosegu roke, vsak dodatni klik pa precej vpliva na našo zbranost in izgubo prostega časa. Izbira programov, ki jih želimo gledati, je dodatna stvar, ki nam vzame čas in vsi smo se že kdaj srečali s tem, da dlje iščemo filme za ogled, kot jih gledamo.

 

Ravno zaradi tega imajo CineStar TV Channels filmski programi vse na enem mestu. Ste siti celotedenskih načrtovanj druženja, ki jih potem vsi odpovedo? Potem je čas za vikend najboljših filmov, skrbno načrtovan, da bi zadovoljil vse zvrsti in želje, pa tudi generacije. Izbira je velika, vrhunske akcije, ganljive drame, noro smešne komedije, najstrašnejše grozljivke in seveda premierni filmi pa so le delček tega, v čemer boste lahko uživali vsak vikend do konca leta.

 

Vikend najboljših filmov zajema najboljše naslove v petek, soboto in nedeljo na vseh šestih programih CineStar TV Channels skupine: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy ter CineStar TV Comedy&Family. Vsak vikend bomo na CineStar TV filmskih programih vrteli edinstveni program, poln najznanejših filmskih uspešnic in nagrajenih filmov ter filmov, ki so šele pred nekaj meseci doživeli svetovno kino premiero.

 

Celoten spored filmov za konec tedna lahko preverite na povezavi https://cinestartvchannels.si/spored/.

 

Tu je izbor za konec tedna najboljših filmov od 27. do 29. decembra

 

PETEK, 27.12.

CineStar TV Fantasy, 20.30 – Mesto greha

CineStar TV, 20.45 – Cena resnice

 

SOBOTA, 28.12.

CineStar TV Premiere 1, 20.00 – Izginotje

CineStar TV Premiere 2, 20.45 – Ledeno maščevanje

CineStar TV Action & Thriller, 21.35 – Šund

 

NEDELJA, 29.12.

CineStar TV Comedy&Family, 20.30 – Ljubezenski jackpot

 

Še posebej opozarjamo na TV premieru Izginotje:

Film po resničnih dogodkih, znanih kot Skrivnost Flannanskega otočja, največji uganki v škotski zgodovini, ki je strokovnjaki do danes niso docela razvozlali.

Decembra 1900 je brez sledu izginila trojica svetilničarjev z otočja Flannan. Kljub obsežnim iskalnim akcijam jih nikoli niso našli, so pa naleteli na nekaj hudo nenavadnih sledi: na kuhinjski mizi v nedavno zgrajenem svetilniku je bilo pogrnjeno za večerjo, en stol je bil prevrnjen. Postelje so bile razmetane, ure so se ustavile. Žarnice so bile temeljito očiščene in pripravljene na svojo nalogo. Dveh od treh plaščev ni bilo v omari. In vhodna vrata so bila skrbno zaklenjena …