KDO PRAVI, DA NI NIČESAR NA TELEVIZIJI?

Kanali CineStar TV v maju in juniju prinašajo zvrhan koš vrhunskih serij.

Ob male zaslone nas bodo prikovali najbolj priljubljena humoristična nanizanka vse časov, legendarni liki in napete psihološke igre z negotovim izidom.

 

Ne glede na to, ali ste filmofil ali pa raje cel večer – ali več večerov zapored – gledate eno epizodo serije za drugo, ste se znašli na pravem kraju. Poleg premiernih vrhunskih filmskih naslovov, ki so v kina prišli do pred pičlim letom dni, večnih hollywoodskih klasik, adrenalinskih akcij, zastrašujočih psiholoških srhljivk in grozljivk ter filmov za celotno družino sveženj filmskih kanalov CineStar TV svojim gledalcem ponuja še obširnejši izbor vsebin.

 

Tako bo v začetku maja v sklopu ciklusa Humoristične nanizanke na kanalu CineStar TV Comedy&Family steklo predvajanje vseh sezon najbolj priljubljene in kultne nanizanke Seinfeld in nanizanke Šola za prvake. Naj ste pretkan skopuh, ekscentrični sosed, površna, nevrotična prijateljica, ki se najbolje počuti v družbi fantov, ali pa dlakocepski komik, imamo za vas moštvo in kraj za vas – nič manj in nič več kot Seinfeldovo moštvo.

 

 

Če bi radi obujali spomine na študentska leta, je čas, da spoznate nevsakdanje bruce … ali karkoli že pač so. Suspendirani odvetnik, nekdanja aktivistka in anarhistka, nedružabni študent filmske umetnosti, mati samohranilka, najmlajša v skupini, nekdanji propadli srednješolski nogometni zvezdnik in milijonar brez življenja vas vabijo medse v šolo za prvake.

 

 

Humoristične nanizanke na kanalu CineStar TV Comedy&Family si poglejte od 6. maja naprej, od ponedeljka do četrtka v večernem terminu.

 

 

Po ogrevanju s humorističnimi serijami bo za bolj resno razpoloženje besedo prevzela povsem nova človeška vrsta. T.i. »sinti« so humanoidni roboti, katerih glavni namen je biti v pomoč pri vsakodnevnih hišnih opravilih. Prvotno naj bi bili v pomoč ljudem, a kaj se zgodi, če zadeve krenejo v krivo smer … oziroma v pravo, kar se tiče njih? Kako dolgo lahko sinti zdržijo, ne da bi se začeli zavedati lastnega obstoja, in začno razmišljati kot ljudje, kot vsakdo od nas?

 

Prvo sezono nadaljevanke Ljudje, ki premeteno zastavlja različna filozofska, moralna in etična vprašanja, povezana s proučevanjem tematike umetne inteligence, glejte od 6. maja naprej na kanalu CineStar TV Premiere 1, od ponedeljka do četrtka ob 21h.

 

 

Po novi generaciji ljudi pa bo čas, da se preselimo v povsem novo razsežnost. Z oskarjem nagrajeni J.K. Simmons nas bo skozi nadaljevanko Dvojnik popeljal v razsežnost dveh svetov: to je temačni svet spletk, nevarnosti in izdaj, v katerem lahko verjamete edinole sami sebi – oziroma identičnemu dvojniku iz paralelnega sveta. Z emmyjem nagrajena serija se ukvarja s tematiko identitete, usode in izgubljene ljubezni ter zastavlja vprašanje, na katerega prav nihče ne ve odgovora: kaj, če bi bilo našo življenje drugačno? Vabljivo igralsko zasedbo ob že omenjenem Simmonsu dopolnjujeta Olivia Williams in Harry Lloyd.

 

 

Prva sezona zgodbe o skrivnostnem svetu, ki se skriva pod površjem našega vsakdana, se začne vrteti 20. maja na kanalu CineStar TV Premiere 1 in bo na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 21h.

 

V maju in juniju torej uživajte v najbolj priljubljenih vrhunskih serijah na kanalih CineStar TV Premiere in CineStar TV Comedy&Family. Hkrati lahko razpored naslovov na celotnem svežnju filmskih kanalov CineStar TV najdete vsak dan na CineStarjevi spletni strani pod zavihkom SPORED.