JOHN WICK 4 DOMINIRA KINODVORANAM

DOSEGEL JE NAJBOLJŠI PREMIERNI VIKEND TEGA LETA, KOT TUDI NAJBOLJŠI PREMIERNI VIKEND ISTOIMENSKE FRANŠIZE

 

 

Že v premiernem vikendu velike akcijske uspešnice John Wick 4, je le ta, vključno s predpremiernim prikazovanjem preteklo sredo, v kina privabil 7.309 gledalcev (59.881,76 EUR), kar je najboljši štart filma v franšizi John Wick in tudi najboljši premierni vikend tega leta!

 

Ljubljana, 27.3.2023 – Najnovejši film izjemne franšize, ki s prvim filmom John Wick sega v leto 2014, je tudi tokrat navdušil gledalce, ki so si ponovno zaželeli videti Keanua Reevesa v polni akcijski pripravljenosti. Najnovejša kino uspešnica studia Lionsgate, v distribuciji Blitz filma, namreč že po prvem vikendu predvajanja (sreda – nedelja) v Sloveniji podira rekorde na kinoblagajnah. Do sedaj si je film ogledalo 7.309 gledalcev, z zaslužkom (Box Office) 59.881,76 EUR, kar je najboljši premierni vikend tega leta!

 

John Wick 4 s tem rezultatom zaslužka (Box Office) beleži tudi rekordni štart kateregakoli filma te uspešne franšize.

 

Globalni uspeh filma, ki si je pridobil kultni status zaradi študijskega pristopa k klasičnim borilnim veščinam in streljanju, je producente pustil pred neizogibnim vprašanjem: Kaj storiti tokrat? Za Reevesa je bil odgovor zelo jasen: še več neprestane akcije, širši obseg in globlji vpogled v osebne boje glavnega junaka.

 

John Wick 4 je nadaljevanje, ki bo zagotovo razširilo obzorja, Keanu Reeves pa je impresivno ponovil vlogo plačanega morilca, ki vrne v kruti svet, katerega je zapustil, da bi našel način, kako za vedno premagati Veliki svet – združenje dvanajstih zločincev, ki vladajo najmočnejšim organizacijam kriminalnega podzemlja in ki za Wickovo glavo ponujajo več milijonov dolarjev.

 

Keanu Reevesu se v filmu pridružijo akcijska zvezda in mojster borilnih veščin Donnie Yen, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Rina Sawayama in Scott Adkins.
Tokrat je film režiral Chad Stahelski, scenarij pa sta napisala Shay Hatten in Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch in Michael Paseornek so izvršni producenti filma.

 

Akcijski spektakel največjih razsežnost, John Wick 4, si v distribuciji Blitz filma, lahko ogledate v vseh kinih po Sloveniji.

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                  https://www.facebook.com/BlitzSlovenija 
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzslovenija
YouTube:                   https://www.youtube.com/BlitzFilm2012
Hashtag:                     #JW4